Ралф разбива интернета (2018)

Актьори
Mandy Moore, Auli'i Cravalho, Kristen Bell
Режисьор
Rich Moore, Phil Johnston
Сценарист
Pamela Ribon, Phil Johnston
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
23 Ноември 2018
Държава
USA
Ралф разбива интернета (2018) Трейлър
Ралф разбива интернета (2018)
5 / 5 - 1 vot
56
1
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Ралф и неговите приятели ще напуснат познатия свят на игрите и ще навлязат в най-тъмните мрежи на интернет, пълни със спам, реклами и изскачащи прозорци за да намерят резервни части за състезателната количка Sugar Rush.
Разбивачът Ралф 2 (2018)

Режисьорът Рич Мур заяви, че в продължението на успешната първа част, Разбивачът Ралф ще направи това, което беше пропуснато в първата част. В продължението, фигурите като Трон и Супер Марио отново ще се видят, а фокусът на филма ще бъде върху онлайн игрите.

Ралф оставя развлеченията и интернет почивките. Какво може да се обърка? Ралф и Сара Силвърман трябва да напуснат своите аркадни игри за да търсят резервна част за счупена състезателна количка в играта Sugar Rush. Те научават за начин, с който могат да отидат в сайта OhMyDisney.com. Това е мястото, в което присъстват всички герои на Дисни, без независимо дали са принцеси, герои на Марвел или дроиди от Star Wars. Шест години след събитията в Break Up Ralph, ще видим Ралф в игра, която иска да направи героите си лоши. Наред с други проблеми в тази игра има незрели програмни грешки и с неспасяем комерсиален дух. Приключението на Ралф и неговите приятели ще бъде в света на интернета, където ще се опитат да спасят Sugar Rush. Там ще открият най-страховитите мрежи в интернет: изскачащи прозорци, реклами и спам; но и герои като митични принцесите на Дисни, Бъз Лайтиър и C3PO. За щастие те няма да са безпомощни, защото ще разчитат на алгоритъм на Yess, който ще им помогне да постигнат целта си.

 

Добави ревю