IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Фортуната / Fortunata (2017)

6.5
фортуната-fortunata-2017
Живота на една майка с неуспешен брак зад себе си, която всеки ден се бори да постигне мечтата си: да има собствен салон за красота, да надделее над съдбата си и да спечели своята независимост и право на щастие.

Хищници в мрака / Nocturnal Animals (2016)

7.5
хищници-в-мрака-nocturnal-animals-2016
Сюзън се е разделила със съпруга си преди 20 години. Сега тя получава книга, написана от него, която той настоява да прочета. Когато Сюзън започва да я чете, вожда, че в нея той разкрива неща които тя не е знаела за проваления им брак.

Незабравимо / Unforgettable (2017)

5
незабравимо-unforgettable-2017
Освен, че живота на Теса не е добър, към ежедневието й се присъединява една жена - новата приятелка на бившия й мъж. Но тя все още не е готова да се откаже от него, още повече, че това се случва пред очите й. До къде ли може да достигне нейните действия?

Татко или мама / Daddy or Mommy (2015)

татко-или-мама-daddy-or-mommy-2015
Флоранс и Винсен водят добър семеен живот с три деца. Докато родители им печелят добри пари, децата с държат добре. Но един ден те решават да тръгнат по различни пътища и стигат до развод. Сега децата имат три седмици да решат с кой родител искат да останат.
6

Фатално осиновяване / A Deadly Adoption (2015)

фатално-осиновяване-a-deadly-adoption-2015
Млада бездетна двойка приема непозната жена, която е бременна, но няма да може да се грижи за детето си, с цел да го осиновят. Но с времето, тя се натрапва и променя живота им.
5.1

Мадам Бовари / Madame Bovary (2014)

мадам-бовари-madame-bovary-2014
Една жена на име ема се омъжва за лекаря на селото. Тя не е очаквала че брака и ще бъде толкова скучен и намира любовник. Тя започва да се депресира и се местят на друго място. Но нещата не стават по добри а връзката й с любовника е на път да развали брака й.
5.7

Алекс от Венеция / Alex of Venice (2015)

алекс-от-венеция-alex-of-venice-2015
Работохолика и адвокат, Алекс [Уинстед] е принудена да преосмисли живота си, след като съпругът й внезапно я напуска. Сега се сблъскват с катастрофални събития.
5.8