IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Довереникът на кралицата (2017)

6.8
довереникът-на-кралицата-2017
През 1887 Абдул Карим пристига от Индия във Великобритания за да участва в празнуването на петдесет години от управлението на кралица Виктория. Между двамата бързо се заражда невероятно приятелство, което е изправено пред завистта на кралското обкръжение.

Перфектни непознати / Perfect Strangers (2016)

7.8
перфектни-непознати-perfect-strangers-2016
По време на една съвсем обикновена вечеря между приятели се заражда шеговита игра, при която техните телефони ще издават най-големите им тайни. Дали те се познават достатъчно добре и дали тяхното приятелство се крепи на доверие или лъжи?

Аз, Даниел Блейк (2016)

7.9
аз,-даниел-блейк-2016
Даниел Блейк, както всеки обикновен англичанин, винаги си е плащал данъците, но сега когато има здравословни проблеми и става зависим от социалната система, тя не му помага. Държавата го отпраща в кръг от искания, правила и отговорности, и не му помага по никакъв начин. Един ден той се запознава с Кейти и техните деца, които се оказват много солидарни, за разлика от служителите на държавните институции.

Почти на 17 / The Edge of Seventeen (2016)

почти-на-17-the-edge-of-seventeen-2016
Две момичета Криста и Надин винаги са били неразделни и най-добри приятелки. Но един ден Надин разбира, че Криста има приятел, който пази в тайна и това е нейния брат.
7.4

Книгата на любовта / The Book of Love (2016)

книгата-на-любовта-the-book-of-love-2016
След смъртта на съпругата му, в живота на Хенри вече няма нищо смислено. Той намира бездомни момиче, което иска да намери изгубения си баща. Хенри решава да й помогне, защото в живота му друго не остава.
5.9

Малки мъже / Little Men (2016)

малки-мъже-little-men-2016
Джейк заедно със семейство се место да живее в нова къща. Там се сприятелява с едно дете, от съседното семейство, който са под наем. Но след като родителите му искат да увеличат наема, тяхното приятелство може спре завинаги.
6.8

Don't Think Twice (2016)

don't-think-twice-2016
Животът на момичета, които са най-добрите приятелки се променя драстично след като само една от тях е избрана за популярно ТВ шоу. В света на славата приятелството трудно живее.
6.8

Baskets (2016)

baskets-2016
Мечтата на Зак е да стане клоун, но не успява да вземе изпитите и заменя тази професия с цирков изпълнител. Но в тази работа, намира най-прекрасните хора, които му показват, че приятелите са по-важни от професията
7.5

Труман / Truman (2015)

труман-truman-2015
В детството си Хулиан и Томас са били неразделни приятели. Сега от доста години не са се виждали. Когато Томас идва нагости при Хулиан те прекарват няколко прекрасни дни, но това може да е последната им среща, защото Хулиан е болен от рак.
7.3

Разходка в гората / A Walk in the Woods (2015)

разходка-в-гората-a-walk-in-the-woods-2015
Биографичен филм за писателя Бил Брайсън, който след като се връща в родната си страна, заедно с най-добрия си приятел, потеглят на поход през Апалачите, където ще извървят 2100 мили.
6.3

Аз Ърл и умиращото момиче / Me and Earl and the Dying Girl (2015)

аз-ърл-и-умиращото-момиче-me-and-earl-and-the-dying-girl-2015
Грег не обича да се забозава с нови хора и избягва всякакви социални контакти. Един ден майка му го запознава с Рейчъл, от която той най-малко се интересува и внезапно живота ми започва да се променя. 
7.8

Пътуването до Италия / The Trip to Italy (2014)

пътуването-до-италия-the-trip-to-italy-2014
Двама приятели правят зашеметяваща разходка с лодка по крайбрежието на Италия и пътуват с кола по селските идилии на страната ботуш
6.6

Кели и Кал / Kelly & Cal (2014)

кели-и-кал-kelly-&-cal-2014
Kelly е млада майка, която се премества в предградията и не може да намери хора, които са в неин стил. Не след дълго те изграждат малко вероятното приятелство със съседа.
6.2

Джеймс Бърнс / Jamesy Boy (2014)

джеймс-бърнс-jamesy-boy-2014
Джеймс Бърнс, който обикаля се свързва с крайградските улични банди влиза в затвора. Там изгражда приятелство с убиец, който след време му променя живота
6.3

Лили и Кат / Lily & Kat (2015)

лили-и-кат-lily-&-kat-2015
Лили и Кат са най-добрите приятелки, но когато между тях застане един красив мъж, приятелството им е подложено на изпитание.
4.9

Момиче като нея / A Girl Like Her (2015)

момиче-като-нея-a-girl-like-her-2015
Джесика Бърнс заедно с най-добрата си приятелка, Брайън трябва да направят видео записи на безмилостния тормоз, който е получила от бившия си приятел, Avery - един от най-популярните ученици гимназията.
7.1

Завръщането на Дороти / Legends of Oz: Dorothy’s Return (2014)

завръщането-на-дороти-legends-of-oz:-dorothy’s-return-2014
Филма ни запраща към един изумруден град, който е красив и приказен. Но зла магия надвисва над него и неговите цветове и сияния са се изгубили, а приканите ни герои не могат да живеят в такъв тъмен свят. Има един човек, за който предсказанието гласи, че може да развали магията и това е Дороти. На нея ще и помагат верните й приятели, които са в трейлъра.
5.6

Земяаа! / Land Ho! (2014)

земяаа!-land-ho!-2014
Stephens и Katz са сред най-великите актьори на американското кино. Те се събират за да направят неповторима комедия, която да бъде по-различна от конвенционалните филми и да покажат, че може да се направи хубав и смешен филм, без да има разголени мацки или училищни простотии. Комедия
5.9