IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Денят на патриота / Patriots Day (2016)

7.4
денят-на-патриота-patriots-day-2016
Документален филм за атентатите в Бостън по време на маратона през 2013. Филма илюстрира доклада на полицая, който се е заел с разследването и намирането на атентаторите.

CHiPs: Магистрални ченгета (2017)

6
chips:-магистрални-ченгета-2017
Драма полицаи трябва да охраняват магистралите, но вместо това, те просто препускат с моторите и се забавляват. Сега имат нов партньор, който обаче е агент на ФБР и ще следи дали си спазват задълженията.

Ченге за един ден: Мисия Маями 2 / Ride Along 2 (2016)

5.9
ченге-за-един-ден:-мисия-маями-2-ride-along-2-2016

Ченгето Джеймс се е премерил с това, че смахнати я му партньор Ben така и няма да стане по-умен, той му разрешава ръката на сестра си. Сватбата ще бъде в Маями, където двамата ще заловят местния наркодилър.

Код: 999 / Triple 9 (2016)

код:-999-triple-9-2016
Екип от мръсни ченгета е изнудван от руската мафия, да изпълни почти невъзможен обир. Техният план е объркан, когато един новобранец предприема собствени действия и решава да атакува мафията и корумпираните си колеги.
6.3

Безсъници / Sleepless (2017)

безсъници-sleepless-2017
Няколко гангстера отвличат сина на корумпирано ченге и му иска откуп. Той не може да направи нищо друго, освен да иска помощ от колегата си, който от своя страна отдавна го подозира. Но сега е на път и колегата му да бъде замесен в престъпността.
5.6

Gridlocked (2015)

gridlocked-2015
Дейвид е полицай, който трябва да пази ТВ звездата Уокър, който е осъден. На ченгето се налага да отведе Уокър до полицейското управление, но това няма да е толкова лесно защото те са преследвани от престъпници.
5.9

Обратно броене / Countdown (2016)

обратно-броене-countdown-2016
След като ченгето Рей се завръща отново на работа, той внезапно се сблъсква с труден случай – психопат е от отвлякла момиче и заплашва да го убие ако не му дадат 2 милиона.
4.9

Американската страна / The American Side (2016)

американската-страна-the-american-side-2016
След като партньора на Чарли е убит по мистериозен начин, той следва главния заподозрян до Ниагарския водопад. Но дори има неясно тайни, около Емили, един долнопробен агент Бари и отдавна изгубеното изобретение на Никола Тесла.
6.2

Аз съм гняв / I Am Wrath (2016)

аз-съм-гняв-i-am-wrath-2016
Съпругата на Стенли е убита и той поема разследването. На него не може да го напусне мисълта, че полицията не може да се справи със случая, а той намира множество корумпирани правоохранителни служители. За да намери убиеца, трябва да вземе правосъдието в ръцете си.
5.3

Compadres (2016)

compadres-2016
Поналяга идват моменти, в които дори и най-добрия полицай, може да бъде обвинен несправедливо. Ченгето Гарза е вкарано в затвора, но един ден неговия най-голям враг се появява на бял свят и сега всички ще имат нужда от Гарза.
4.7

Доверието / The Trust (2016)

доверието-the-trust-2016
Дейвид и Джим са корумпиран ченгета от Лас Вегас. Те имат висок стандарт на живот, който искат да поддържат. Те решават да се потопят още повече в подземния свят и да достигат сейфа на местния наркодилър. Те се докопват до него, но това което има в сейфа, не са пари или ценности.
5.4

Война на всеки / War on Everyone (2016)

война-на-всеки-war-on-everyone-2016
Две мръсни ченгета, заедно с един адвокат са непобедими в Ню Мексико. Те изнудват престъпниците, нито закона нито мафията може да ги спре до момента, в който се показва един мистериозен човек.
5.9

Отряд / The Sweeney: Paris (2015)

отряд-the-sweeney:-paris-2015
Легендарния екип от полицаи на чело с Серж Бюрен, често нарушават правилата в техните мисии и когато в една от тях се изисква спазване на всички норми, проблемите започват.
5.7

Куршум / Bullet (2014)

куршум-bullet-2014
Има ченгета които са добри, но има такива които са прекалено добри, едно такова ченге е Bullet. Той се залавя да убие един наркобос, но с времето натрупа ярост към него и решава да се оттегли от полицията, за да му покаже как се играе тази игра, без правила. Започва масово трепане, от което мафиотите се опитват да избягат, но дали?
5.1

Пол Бларт: Ченгето на мола (2015)

пол-бларт:-ченгето-на-мола-2015
След като цели 6 години Пол Бларт пази моловете в безопасност, той си е заслужил своята ваканция. Ченгето се запътва към Вегас за да се отдаде на една чудесна почивка с дъщеря си преди тя да отиде в колежа, но за ченгетата почивка от работата и когато полицейският му дълг звъни, Пол веднага отговаря. Този път Бларт ще трябва да опази хотела от престъпните намерения на криминална група.
4.4

Андроид полицай / Android Cop (2014)

андроид-полицай-android-cop-2014
В бъдещето, което скоро идва 2045 Лос Анджелис страда от нелечима болест. Всички тежко заразени са в една зона. Екип от двама души, единия от които е Android робот, трябва да отидат в зоната и да спасят дъщерята на кмета.
3.1

Свирепата / Mardaani (2014)

свирепата-mardaani-2014
Полицая Shivani, в търсена на отвлечена тийнейджърка стига до покварен свят на трафика на деца. Започва преследване между Shivani и безскрупулните мафиоти
7.3

Американско правосъдие / American Justice (2015)

американско-правосъдие-american-justice-2015
Джак Джъстис е полицай в Лос Анджелис. Той е премахнат от служба тъй като при борба за правосъдие използва жестоки и безмислостни действия към нарушителите. Джак посещава град в Тексас, за да обучи тамошния шериф, на неговата запазена марка правосъдие.
2.7

Робокоп / RoboCop (2014)

робокоп-robocop-2014
Филма се развива в 2028 година. В момента фирмата OmniCorp разработва иновации в изкуствения интелект и роботиката. Едно от нещата които се развива най-добре с бойните дрони – безпилотни самолети предназначени за военни цели. След като полицай Алекс Мърфи е ранен и не може да се движи, неговата нарежда е OmniCorp където може да се превърни в получовек, полуробот.
6.2

Последната битка / The Last Stand (2012)

последната-битка-the-last-stand-2012
След като Шериф Рей Оуенс (Арнолд Шварценегер) е напуска полицейския отдел за борба с наркотиците в Лос Анджелис той напуснал града и се премества в малкия Sommerton Junction. Там той иска да бъде на спокойствие, като се бори с дребната престъпност. Но за негов късмет спокойствието му много скоро е прекъснато, защото през този град ще премине наркобос, който трябва да се спре на всяка цена. Рей ще участва в една Последната битка.
6.4
Page 1 of 212