IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Лично правосъдие (2017)

лично-правосъдие-2017
Пол Кърси е хирург в Чикаго. Той обича работата си, в която спасява животи, но приоритетите му бързи се променят, когато семейството му става жертва на насилие. Повлиян от желанието за отмъщение, той се превръща в нощния жътвар, който стои зад убийствата на много престъпници.

Чужденецът / The Foreigner (2017)

7.2
чужденецът-the-foreigner-2017
Собственик на ресторант в китайския квартал на Лондон, е принуден да прескочи своите морални граници, за да открие групата ирландски терористи, отговорни за смъртта на любимата му дъщеря, след като съдебната система не иска да го защити.

Братовчедка ми Рейчъл / My Cousin Rachel (2017)

6
братовчедка-ми-рейчъл-my-cousin-rachel-2017
Сирака Филип, планира отмъщение срещу красивата си братовчедка, вярвайки, че тя е отговорна за смъртта на родителя му настойник. Въпреки това, в същото време той изпитва силни чувства към тази тайнствен дама.

478 Aftermath (2017)

478-aftermath-2017
Арнолд Шварценегер играе мъж, който загубва жена си и детето си в резултат на самолетна катастрофа, чиито полет е ръководен от невнимателен диспечер. Година по-късно той е решен да отмъсти на този, който е отговорен за трагичния случай.
5.7

Бен-Хур / Ben-Hur (2016)

бен-хур-ben-hur-2016
Юда Бен-Хур e мъж от благородни произход. Messala е римски офицер от армията, който е негов осиновен брат и най-добрия му приятел. Поради религиозните си различия, той е несправедливо обвинен и предаден от брат си Messala. След години прекарани в робство, Юда се връща с намерения да му отмъсти.
5.7

Taken 3 (2014) / Твърде лично 3

taken-3-2014-твърде-лично-3
Може би както в повечето класически сюжети, държавен агент е натопен в убийство на жена си. Той слага край с полицията и започва сам да търси убиеца. Но зад стандартния сюжет се крие много екшън, който може да гледате на кината на 09 Януари 2015.
6

В Долината на насилието (2016)

в-долината-на-насилието-2016
Paul е скитник, който случайно попада в град Дентън, където цари несправедливостта. Той има лични мотиви към един от месните злодеи и докато не си разчисти сметките, няма намерение да напуска града.
6

Последните рицари / Last Knights (2015)

последните-рицари-last-knights-2015
В екшън приключението Последния Рицар, Raiden е сред най-силните и лоялни войни на Барток. След като господаря му Барток е опозорен, Raiden заедно с други храбри мъже потеглят към битка срещу садистичния владетел и злите му манипулации.
6.2

Бунт / Riot (2015)

бунт-riot-2015
Балам е бос на мафията, който контролира не само нея, но и полицаите от луксозната си стая в затвора, която само прикритие. Но Джак знае това и за да го ликвидира влиза в затвора, след умишлен обир на банка.
5.2

Diablo (2015)

diablo-2015
Съпругата на ветеран от гражданската война е отвлечена. Той тръгва да намери похитителите, но зад всеки ъгъл се крият сенки и видения, родени от гражданската война.
4.5

Екстракция / Extraction (2015)

екстракция-extraction-2015
След като агента на ЦРУ (Брус Уилис) е отвлечен, неговия син стартира собствена спасителна мисия, без позволението на висшестоящите
4

Жокерът / Wild Card (2015)

жокерът-wild-card-2015
Бодигарда Ник предпазва приятеля си Джейсън докато играе по казината. Един ден Джейсън е жестоко пребит и сега Ник решава да се справи с мафията, с негови правила и принципи.
5.6

Травма / Blunt Force Trauma (2015)

травма-blunt-force-trauma-2015
Джон участва в тайна, незаконна мрежа от дуели с бронежилетки. Той е загубил брат си и сега търси отмъщение, което изисква от него да стане шампион.
4.6

Билет за отвъдното (2014)

билет-за-отвъдното-2014

Scudder е бил ченге, но са отвлекли и убили съпруга му, след което той започва да убива по собствено правосъдие и вече не ченге, а детектив. Сега има нов случай, при който обаче, престъпниците са същите, които са убили жена му. Той действа на границата на доброто и злото, а този път трябва да завърши това, което някога не е успял.

6.5

Мъртвите земи / The Dead Lands (2014)

мъртвите-земи-the-dead-lands-2014
Непознат войн убива голяма част от хората на едно племе, един от които е бащата на вожда на племето. Сега вожда Hongi трябва да се обедини с тайнствен и силен войн, който години наред обитава и контролира земята на мъртвите.
6.3

Вендета / Vendetta (2015)

вендета-vendetta-2015
Съпругата на детектив Мейсън и убита, а той е готов да отиде отвъд границите за да извърши своя план за отмъщение. Престъпника е вкаран в затвора, а Мейсън за да изпълни своето отмъщение влиза в затвора, с инсцениран арест. Там открива нова престъпна група, където той е готов за умре за да убие престъпника.
4.8

Zero Tolerance (2015)

zero-tolerance-2015
Дъщерята на Джони, Ейнджъл е убита. Питър е негов приятел и детектив. Следите от убийството ясно сочат, че това е бил Банкок.
4.2

Без приятели / Unfriended (2015)

без-приятели-unfriended-2015

По време на разговор между няколко студенти по Skype в чата се включва момиче, което е било починало и заплашва живота на всички.

5.6

Ярост / Rage (2014) - Nicolas Cage

ярост-rage-2014-nicolas-cage
Nicolas Cage, като Paul участва в голяма игра с наркотици, оръжия и контрабанди. Той изоставя шефа си и неговите приятели за да почне на чисто. Но след няколко години, дъщеря му е отвлечена от руските мафиоти, с които са водели война. Той не казва за всички тези неща на детективите и решава да направи едно паралелно проучване, в което да разчисти малко мафиоти. Той се обединява със старите си приятели, за да направят това, което някога са оставили недовършено – войната с руските мафиоти.
5

Отмъщение по женски / The Other Woman (2014)

отмъщение-по-женски-the-other-woman-2014
Един мъж върти едновременно 3 жени, които го заподозират и решават да се обединят за да му го върнат тройно.
6
Page 1 of 212