IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Бърлога на крадците (2018)

бърлога-на-крадците-2018
Най-успешните банкови крадци в Калифорния планират на пръв поглед невъзможно нападение над Федералната резервна банка в Лос Анджелис. Там се сблъскват с елитните единици от отдела "Шерифски окръг".

Късметът на Логан (2017)

7.1
късметът-на-логан-2017
Историята се върти около двама братя, които не могат да бъдат повече заедно, тъй като са твърде различни, с твърде много финансови проблеми. Те решават да работят заедно за последно, в един банков обир, с който се надяват да решат проблемите си.

Обир със стил / Going in Style (2017)

6.6
обир-със-стил-going-in-style-2017
Трима добри приятели са решили да обърнат съдбата на своя страна и след като са се пенсионирали, за първи път да рискува всичко, защото сега над пенсионен фонд е настанала криза. Те планират банков обир, но проблема е че не знаят как да се справят с пистолетите.

На всяка цена / Hell or High Water (2016)

на-всяка-цена-hell-or-high-water-2016
Двама братя, бивш затворник и разведен баща поемат риска да направя серия от грабежи, за да може да запазят фермата си, с която искат по-късно да продължат на чисто.
7.6

Критична точка / Point Break (2015)

критична-точка-point-break-2015
Агент на ФБР трябва да разследва няколко случая на обири на банки. Той се сприятелява със заподозрените, но постепенно е въвлечен до такава степен в обирите, че не може да направи разлика между добро и зло.
5.3

Код: 999 / Triple 9 (2016)

код:-999-triple-9-2016
Екип от мръсни ченгета е изнудван от руската мафия, да изпълни почти невъзможен обир. Техният план е объркан, когато един новобранец предприема собствени действия и решава да атакува мафията и корумпираните си колеги.
6.3

Обир / Heist (2015)

обир-heist-2015
Вон е дребен престъпник, който спешно се нуждае от $ 300 000 за животоспасяваща операция за дъщеря му. Първоначално иска пари от неговия шеф, но той му отказва. Единствения начин, който намира е да направи обир. Той и негов приятел, решават да направят бърз обир на казиното, но както всяко прибързано действие, така и това няма да мине толкова гладко. След като спец. частите са по петите им те се качват на първия срещнат автобус, след което започва преследване с коли, мотори и хеликоптер. Изглежда, че шансовете им да избягат са нищожно малки, но цената е висока.
6.1

Азиатската връзка / The Asian Connection (2016)

азиатската-връзка-the-asian-connection-2016
Двама души правят хаотични престъпление, като нападат едновременно банки и мафията. Но когато те са усетени от полицията и наркобосовете, върху тях се стоварва двойно отмъщение.
3.4

Доверието / The Trust (2016)

доверието-the-trust-2016
Дейвид и Джим са корумпиран ченгета от Лас Вегас. Те имат висок стандарт на живот, който искат да поддържат. Те решават да се потопят още повече в подземния свят и да достигат сейфа на местния наркодилър. Те се докопват до него, но това което има в сейфа, не са пари или ценности.
5.4

Anti-Social (2015)

anti-social-2015
Животът на двама братя израснали на улицата– докато единия е художник, другия е престъпник. Но идва момент, когато те стават врагове.
6.6

Виктория / My Name Is Victoria (2015)

виктория-my-name-is-victoria-2015
Докато Виктория е на дискотека, се запознава с четири момче, които искат тя да шофира, защото са пияни. Така започва една дълга нощ, в която няма представя, че ще бъде шофьор на престъпна кола.
7.7

Ценен товар / Precious Cargo (2016)

ценен-товар-precious-cargo-2016
Еди е крадец, който разбира, че все някога трябва да спре с този бизнес. Той се обединява с други престъпници, с които заедно ще направят последен удар, но по време на акцията доверието им бърз се изпарява.
4.6

Фалшификаторът / The Forger (2014)

фалшификаторът-the-forger-2014
Крадец (Джон Траволта), който работи заедно с баща си и синът си искат да направят копие на картина на Моне и да откраднат оригинала
5.7