IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Всичко, всичко (2017)

6.4
всичко,-всичко-2017
Мади страда от рядка болест, при която е алергична от прекалено много неща и не може да напусне дома си. Принудена да живее изолирана от света, нейния копнеж да излезе навън се засилва, когато се запознава с нов съсед.

Малката русалка / The Little Mermaid (2017)

малката-русалка-the-little-mermaid-2017
Вдъхновен от известния разказ на Ханс Кристиян Андерсен, Крис Бушар, насочва тази нова адаптация на Малката русалка. В едно магическо царство, ние ще се срещнем с очарователни морски същества, едно от които се влюбва в човек.

Любовта прилича на теб / Ask Sana Benzer (2015)

3.7
любовта-прилича-на-теб-ask-sana-benzer-2015
В града на Ali се появява мистериозна и красива жена. Те се включват, а тяхната връзката я одобряват всички в селцето. Но скоро нещо ще заплаши тяхната любов.

Лоло / Lolo (2016)

лоло-lolo-2016
Във френската романтична комедия сина на Violette – Лоло, ще се опита да попречи на любовната връзка между майка му и Жан-Рене
5.7

Зенит / The High Sun (2015)

зенит-the-high-sun-2015
Хърватската драма разказва три любовни истории на Балканите, които се развиват в течение на 3 десетилетия, когато има най-силни етнически конфликти. Единствената сила, която може да победи народните предразсъдъци, е любовта.
7.2

Посредникът / The Go-Between (2015)

посредникът-the-go-between-2015
През 1900 12-годишният Лео прекарва лятната си почивка при свой приятел. Той е заслепен от красотата на сестра му.Той става жертва на една романтична и драматична история, в която са преплетени любов, страст, лъжи и омраза.
7

Жената на моя живот / The Woman of My Life (2015)

жената-на-моя-живот-the-woman-of-my-life-2015
Азад и Виан са сгодени още на 6 години, но след като се разделя, години по-късно Азад не може да познае годеницата си, а тя от своя страна се съмнява, че той е извършил убийство.
5.5

Омарът / The Lobster (2015)

омарът-the-lobster-2015
В далечното бъдеще, хората които не могат да си намелят половинка, са изпратени в хотел, в който трябва за 45 дни да си намерят човек, в противен случай, ще ги превърнат в животни и ще ги изпратят в една гора.
7.1

Тетрадката / The Notebook (2014)

тетрадката-the-notebook-2014
Беден мъж се влюбва в богата и красива дама. Тяхната любов не може да процъфти, защото са поради своите социални различия.
7.9

Уникален / Uncanny (2015)

уникален-uncanny-2015
Дейвид, който разработва изкуствен интелект, кани репортерката Joy Andrews за да покаже, Adam, хуманоидния робот, който е създал. Скоро, обаче ситуацията ще има неочакван обрат.
6.3

Hartenstraat (2014)

hartenstraat-2014

Даан има офис за кетъринг. Но него отваря магазин за мода, със собственичката на който се запознават в сайт, без той да знае кой стои зад компютъра

6.3

Съседското момче / The Boy Next Door (2015)

съседското-момче-the-boy-next-door-2015
Когато едно красиво и чаровно младо момче, на име Ноа (Раян Гузман) се нанася в съседската врата до току-що разведената учителка в гимназията Клеър Питърсън (Дженифър Лопез), тя решава да създаде приятелство с него. . Когато, обаче осъзнава, че връзката им не е правилна и решава да прекрати тези взаимоотношения, чаровното момче изкарва на показ своята агресивна страна. Клеър трябва да направи всичко по силите си за да спаси семейството си от съседското момче…
4.7

Романтична новела / A Novel Romance (2015)

романтична-новела-a-novel-romance-2015
Успешен писател се премества в малък град за да остане непознат и живее като обикновен човек. Той се запознавам с една прекрасна жена и двамата в влюбват. Всичко изглежда добре, но не съвсем: младата жена живее в този град със същата цел, както и писателя. Никой от двамата не може да каже кой е всъщност, защото тази красива дама е най-известния критик, който пише опустошителни неща за книгите му
6.4

6 Години / 6 Years (2015)

6-години-6-years-2015
Двама млади, свързани с привидно съвършена любов правят неочаквани открития, свързани с поредица от насилие, които заплашват бъдещето, което те някога са си представели.
5.6

Daawat-e-Ishq (2014)

daawat-e-ishq-2014

Романтичен любовен филм, в който една двойка иска да има щастлива любов, но се оказва че те са напълно противоположни, въпреки че в никой от тях няма лоши черти, любовта им е премина през много изпитания.

6.2

Безумна любов / Endless Love (2014)

безумна-любов-endless-love-2014
Двама дипломирани младежа се влюбват, но бащата на момичето е прекалено строг с нея и не позволява тя да излиза с момче с тъмно минало.
6.3

Любовниците / The Lovers (2015)

любовниците-the-lovers-2015
Джей Финел е археолог, който изпада в кома и започва да сънува странен сън. Съня му се развива през 1778 г. където се влюбва в красива жена и иска за винаги да остане с нея.
4.5

Френска сюита / Suite Francaise (2014)

френска-сюита-suite-francaise-2014
Може ли да по време на война двама души да се влюбят въпреки че са противници? Защото във филма Suite Francaise (2014) възниква неочаквана любов между Люсил и немски войник, по време на нахлуване на немските войски във Франция.
6.9

Госпожица Юлия / Miss Julie (2014)

госпожица-юлия-miss-julie-2014
Госпожица Юлия е дъщеря на граф, но тя има лошо минало – загубила е майка си. От тогава тя иска да избяга от елитната класа. Един ден тя успява да прелъсти камериер на баща си Jean (Klas Ekegren). Тази тяхна любовна връзка става фатална и неприемлива. Дали ще победи предразсъдъците на времето.
5.5