IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Пришълецът: Завет (2017)

6.5
пришълецът:-завет-2017
Членовете на екипажа на космически кораб, трябва да намерят нова планета, която да колонизират. Надявайки се, че са попаднали на планетата с идеални условия, те са изправени пред мрачна изненада.

Идеално надрусан / Perfect High (2015)

6.2
идеално-надрусан-perfect-high-2015
Преди време Аманда е живял типичния живот в града както всеки тийнейджър. Но след като се среща с едно момиче, той попада в нова компания, с която прави първите стъпки към наркотиците. Но това е само началото, той продължава напред и стига до хероинова зависимост.

Straight Outta Tompkins (2015)

5.4
straight-outta-tompkins-2015
Какъв е живота на един пропаднал наркоман в Ню Йорк? Филма показва трагичния край след продължителна употреба на наркотици.

Let Timmy Smoke (2014)

let-timmy-smoke-2014
Документален филм за марихуаната, която през 2010 в Калифорния е имало възможност да се легализира.

Trailer Park Boys: Don’t Legalize It (2014)

trailer-park-boys:-don’t-legalize-it-2014
Трима приятели искат да забогатеят по нечестен начин с продажба на трева, но техния бизнес от узурпиран от правителството, което смята да легализира марихуаната. За това те правят протест срещу легализацията.
7.4

Преди да изчезне / Before I Disappear (2014)

преди-да-изчезне-before-i-disappear-2014
Ричи (Shawn Christensen) има труден живот като наркоман и един ден решава да сложи край на живота си. Но точно тогава като по случайност Маги (Еми Росъм) го моли да вземе дъщеря й за да се грижи за нея. Той обаче не очаква че това ще промени живота му, защото двамата имат повече черти от колкото са очаквали.
7.2

Мъже от стомана / Act of Valor (2012)

мъже-от-стомана-act-of-valor-2012
Във „Мъже от стомана” можем да видим филмово творчество и реален героизъм. Във филма участват военноморски тюлени, за да се изгради една реална картина, която никога не е излизала от Холивуд. Мисиите, които ще преминава военноморските тюлени, ще ни отведат към един непознат и опасен свят, който никога не сме виждали.
6.5