IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Треска по Замръзналото кралство / Frozen Fever (2015)

7
треска-по-замръзналото-кралство-frozen-fever-2015

Елза и Кристоф организират рождения ден на Анна, която все още спи. Докато не се е събудила, те трябва да приготвят всичко, за да направят най-доброто парти в историята на анимационния свят.  

Снежната кралица 2 / The Snow Queen 2: Magic of the Ice Mirror (2015)

6.2
снежната-кралица-2-the-snow-queen-2:-magic-of-the-ice-mirror-2015

В това руско филмче, младия трол Орм ще се борзи със злата Снежна кралица за да спечели принцесата на своите мечти. На териториите където властва кралицата има още много пленници, които очакват своя спасите.

Отвличането на Хайнекен / Kidnapping Freddy Heineken (2015)

6.1
отвличането-на-хайнекен-kidnapping-freddy-heineken-2015
Това е разказа за едно от най-добре изпълнените отвличания в историята на престъпността, а именно магнатът на бирата Heineken. Престъпниците са напрвили рекорд за най-голям за откуп на Фреди Хайникен.

Бързи и яростни 7 със Скалата / Furious 7 (2015)

бързи-и-яростни-7-със-скалата-furious-7-2015

В тази седма част ще продължи да участва Брайън О’Конър. Hans е убит, след което неговия екип пътува до Токио. Със себе си вземат още няколко съюзници за да отмъстят за убийството на Hans.

7.2

Лабиринтът Невъзможно бягство / The Maze Runner (2014)

лабиринтът-невъзможно-бягство-the-maze-runner-2014
Паметта на Thomas е затрита, той не помни нищо от живота си, но това не е от значение. Той има един по-сложен въпрос – какво прави тук? На този въпрос никой не може до отговори. Стени под формата на лабиринт се отварят и затварят по едно и също време, който се осмели да премине не се връща. Но има един човек, който знае отговорите на много въпроси, но неговата памет се възстановява бавно – това е Thomas.
6.8

Обратно в играта / The Intern (2015)

обратно-в-играта-the-intern-2015
Едно момиче създава успешен сайт за мода и следващата й стъпка е да си намери добър работодател. Но за „неин късмет” тя попада на човек на 70 годни, който някога е имал успешен бизнес и трябва да я напътства в съвременния свят, който той не познава.
7.1

Отвътре навън / Inside Out (2015)

отвътре-навън-inside-out-2015
В главата на малкото момиченце Райли се намира контролен център, който се състои от Радост, Тъга, Страх и Гняв. Тежи чувства влизат в конфликт помежду си, започват да я тормозят, като й придават странно поведение на Райли.
8.2

Междузвездни войни 7: Силата се пробужда

междузвездни-войни-7:-силата-се-пробужда
Всички мислят, че след победата над Императора всичко е приключило, но истината е,  че то тепърва започва. Вече са изминали 30 години и тя е реконструирана под секретното име The First Order, с нов по-силен водач.
8.1

50 Петдесет нюанса сиво / Fifty Shades of Grey (2015)

50-петдесет-нюанса-сиво-fifty-shades-of-grey-2015

Когато Анастейжа Стийл отива на интервю при богатия Christian Grey, осъзнава че твърде много го иска, въпреки различията им. Тя харесва неговия независим дух, а той признава, че също я иска. Но Анастейжа колкото повече се доближава до него, толкова по-големи тайна научава.

4.1

Дивергенти 2: Бунтовници / Insurgent (2015)

дивергенти-2:-бунтовници-insurgent-2015
Между петте фракции отново се заражда конфликт. Tris трябва да избере към коя фракция да се присъедини или да действа по свой собствен начин.
6.3

Добрият динозавър / The Good Dinosaur (2015)

добрият-динозавър-the-good-dinosaur-2015
Какво щеше да стане, ако метеорита, който е унищожил динозаврите пред 64000000 години не уцели Земята. Ако те бяха пребивавали на планетата и уравнявали милиони години като доминираш вид, те шаха да се срещнат с човека. Точно този въпрос се засяга в Добрият динозавър.
6.7

Лабиринтът 2: В обгорени земи (2015)

лабиринтът-2:-в-обгорени-земи-2015
За тези които не знаят предната част, младежът, който успя да избяга от лабиринтът, сега ще трябва да се сблъска с нови опасности.
6.3

Транспортер 4: Ново начало (2015)

транспортер-4:-ново-начало-2015
Транспортьора Франк се забърква с една фатална жена. Той трябва да покаже най-доброто от шофьорските си умения за да оцелее.
5.1

Марсианецът / The Martian (2015)

марсианецът-the-martian-2015
В бъдеще, NASA използва мисията “Ares 3″, за да изследва Червената планета. Шестчленен екип се приземи на Марс, включително превозно средство, което осигурява мобилност и местообитание, в което се живее и произвеждат храни. Но буря заплашва технологията, астронавтите са принудени да напуснат жилището за да спасят живота си. Инженерът и ботаника Mark Watney е далеч от убежището. Всички комуникации са повредени, а екипажа мисли че той е мъртъв. За да оцелее той трябва да измини 3200 мили в негостоприемна пейзаж, за да достигне мястото където е Ares 4
8

Taken 3 (2014) / Твърде лично 3

taken-3-2014-твърде-лично-3
Може би както в повечето класически сюжети, държавен агент е натопен в убийство на жена си. Той слага край с полицията и започва сам да търси убиеца. Но зад стандартния сюжет се крие много екшън, който може да гледате на кината на 09 Януари 2015.
6

Последният ловец на вещици / The Last Witch Hunter (2015)

последният-ловец-на-вещици-the-last-witch-hunter-2015
Kaulder е безсмъртен ловец на вещици. За това той е единствения който продължава борбата векове наред. Но сега когато кралицата на вещиците се пробужда, започва епична битка между хора и вещици.
6

Камбанка и легендата за приказния звяр (2014)

камбанка-и-легендата-за-приказния-звяр-2014

Феята Fawn смята че както не може да се съди за книгата по корицата така и за животното по зъбите. За това тя се сприятелява е едно огромно животни - NeverBeast което няма нищо общо с феите. Тя намира NeverBeast за добро същество въпреки огромния му и страшен вид. Но останалите феи смятат това за грешка и искат за заловят съществото преди да е станело немислимото и то да разруши домът им.

7.3

Героичната шесторка / Big Hero 6 (2014)

героичната-шесторка-big-hero-6-2014

Едно момче гений си прави робот, заедно с който ще се бият срещу престъпниците. Той ъпдейтва робота си, като го облича с костюм и става супер герой.

7.8

Мюн: Пазителят на луната / Mune: The Guardian of The Moon (2015)

мюн:-пазителят-на-луната-mune:-the-guardian-of-the-moon-2015

Деня и нощта се управлява от пазителите на Слънцето и Луната. Господаря на мрака побеждава пазителя на слънцето и настъпва вечен мрак. Сега пазителите трябва да потеглят към едно пътешествия, за да върнат светлината на планетата си.

7.3

Миньоните / Minions (2015)

миньоните-minions-2015

Миньорите са най-древната раса. Те винаги са имали господари, без господар се чувстват подтиснати. Когато остават без такъв, трима от най-умните миньори потеглят на мисия да намерят нов господар.

6.4
Page 1 of 512345