IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Бодигард на убиеца (2017)

7
бодигард-на-убиеца-2017
Водещ агент на сигурността се ангажиран с професионален убиец за да се защитят. Двамата мъже продължение на години са били смъртни врагове но сега те трябва да обединят в рамките на 24.

Перфектното оръжие / The Perfect Weapon (2016)

4.2
перфектното-оръжие-the-perfect-weapon-2016
В бъдеще светът се управлява от един диктатор, който безмилостно убива враговете си. Той разполага с тайно ударно звено, което е начело с най-добрия от всички - Кондор. Но всичко се променя, когато Кондор е обявен за враг. Сега правителството ще се боди със своето " Перфектното оръжие".

Механикът: Възкресение / Mechanic: Resurrection (2016)

5.7
механикът:-възкресение-mechanic:-resurrection-2016
Артър е оцелявал години наред в работата си като наемен убиец. Той отдавна е оставил мръсните пари, живеейки със жена си. Сега мигналото му ги застига и се появява негов стар враг, който отвлича жена му за да го изнуди за последни 3 убийства.

Full Love (2014) Jean-Claude Van Damme

full-love-2014-jean-claude-van-damme
Jean-Claude Van Damme ще се превърне в машина за убиване. Той е бил наемен убиец, бил е в армията, още от дете е преследван от мисълта да бъде войн, да бъде по-бърз и по-силен... но е своенравен, неговата темпераментност, често завършва с убийство. Сега има нови врагове, които той и най-добрия му приятел, който е в инвалидна количка трябва да разчистят.
7.4

Безизходица / Standoff (2016)

безизходица-standoff-2016
Когато малкото момиченце Bird присъства на погребението на родителите си, се появява наемен убиец, който трябва да ликвидира хората на погребението. Bird побягва към къщата на Картър, който е ветеран от войната.
6

Mr. Right (2015)

mr.-right-2015
Марта си мисли, че е намерил мъжа на живота си в Франсис. Точно на следващия ден тя разбира, е той е бил наемен убиец. Сега идват по-големи проблеми, защото тъмно минало го застига и заедно трябва да се броят среши бившите му колеги.
6.3

Под маската / Beyond the Mask (2015)

под-маската-beyond-the-mask-2015
Наемен убиец иска да започне нов живот, като се скрие в малко село, но не след дълго неговото истинско лице е разкрито.
5

Шнайдер срещу Бакс / Schneider vs. Bax (2015)

шнайдер-срещу-бакс-schneider-vs.-bax-2015
Шнайдер е наемен убиец, за който няма почивка дори и на рождения му ден. Точно тогава получава задача да убие един писател, който обаче се оказва нещо повече от очакванията на Шнайдер.
6.7

Ашби / Ashby (2015)

ашби-ashby-2015
Ed е тийнейджър който се премества в нов град, където се сприятелява със съседа си. След време разбира, че новия му приятел е бивш наемен убиец за ЦРУ.
6.4

13 гряха / Sins 13 (2014)

13-гряха-sins-13-2014
Elliot получава обаждане, че може да спечели голяма сума пари ако изпълни 13 труфн задачи. Той ги започва защото така може да си върне дълга.
6.3

Среднощно преследване / Run All Night (2015)

среднощно-преследване-run-all-night-2015
Наемен  убиец е изправен пред избор: да защити своето семейство или да се върне обратно в престъпния бизнес. Но това трябва да се реши в рамките на една нощ.
6.6

Трафик на кожа / Skin Traffik (2015)

трафик-на-кожа-skin-traffik-2015
Наемен убиец по стечение на обстоятелствата се налага да излезе от тъмния бизнес. Сега той води коренно различен живот и трябва да помогне на една жена.
5.6

Убий ме три пъти / Kill Me Three Times (2015)

убий-ме-три-пъти-kill-me-three-times-2015
Има една фатална жена, на която смъртта е силно желана. В мрачни град тя иска да иска лесни пари, но трима различни човека търсят нейната смърт. Дали ще успеят? Жокей, корумпиран полицай и собственик на хотел, всички те имат една цел – буйството на убийството на таз жена..
5.9

Бъди Хътчинс / Buddy Hutchins (2015)

бъди-хътчинс-buddy-hutchins-2015
Бъди Хътчинс е един обикновен човек, който прави всичко възможно, за да се грижи за съпруга си и две си деца. Той е безмилостен ловец на глави и често избуглив.
3.6