IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Нокаут или Всичко, което тя написа (2017)

нокаут-или-всичко,-което-тя-написа-2017
Арън, бивш боец, след години се превръща в музикант, който поради множеството битки има умствени увреждания. Той попада на Жана, български имигрант, живеещ в Ню Йорк. Двамата бързо се сближават, защото нейния брат Боби има мечта да стане ММА боец, а в същото време помага в музикалната кариера на Арън

Роди се звезда (2018) - Lady Gaga

роди-се-звезда-2018-lady-gaga
Джаксън е залязващ кънтри музикант, който помага на Али да се издигни на музикалната сцена. Докато тя печели фенове, той показва колко добър учител може да бъде.

Филм за 2Pac (Тупак Шакур) / All Eyez on Me (2016)

5.8
филм-за-2pac-тупак-шакур-all-eyez-on-me-2016
Един филм, който със сигурност ще зарадва много хора, които обичат рап и черно, защото това е историята на Тупак Шакур от най-известната група 2Pac. Човека който е имал проблеми с правосъдието у въпреки това е събрал милиони фенове.

Рок Дог / Rock Dog (2016)

рок-дог-rock-dog-2016
Бонди е куче пастир, което винаги е мечтало за съвсем различен живот - да бъде рок звезда и да свири на китара. Съдбата му се променя, когато той намира радио, което мотивира желанието му да стане музикант и да вземе съдбата си в свои ръце.
5.8

Флорънс Фостър Дженкинс (2016)

флорънс-фостър-дженкинс-2016
Биографичен филм за живота и работата на Флоренция Фостър Дженкинс, която става известна като най-лошия оперна певица на всички времена в историята, заради ужасното си пеене. Нейния мениджър се опитва да защити Флоренция преди неудобната истина, но това е особено трудно.
6.9

Тини: Новият живот на Виолета (2016)

тини:-новият-живот-на-виолета-2016
Тина иска да стане поп звезда. Тя е готова да поема по трудния с всички сили и да следва гласът на сърцето си. Тя загърбва цялото си минал, поемайки пътя на звездите.
5.3

Чувствителни / High Strung (2016)

чувствителни-high-strung-2016
Във филма пътеките на две много противоположни музиканта се пресичат: цигулар на хип-хоп и класическа танцьорка, която учи в елитно училище в Ню Йорк.
6.4

Светът е наш / We Are Your Friends (2015)

светът-е-наш-we-are-your-friends-2015
Коул е все още млад DJ, който има амбиции да стане звезда в Холивуд. Той се ръководи от опитния DJ и негов приятел – Джеймс. Точно когато всичко върви по план, между двамата застава една жена.
6.2

Born to Be Blue (2015)

born-to-be-blue-2015
Чет Бейкър е джаз легенда, който е изправен през обещаваща кариера. Но човекът с гласа на кадифе, започва да пропада в наркотици. Той губи предните си зъби в бой, кариерата му изглежда да е на ръба. С много усилия и с подкрепата на приятелката си, той отново се научава да свири на тромпет
6.9

Hillsong: Let Hope Rise (2016)

hillsong:-let-hope-rise-2016
Hillsong United пускането на нов трейлър за документалния филм на бандата от богомолци Hillsong: Let Hope Rise. Филмът проследява възхода на групата, водена от Джоел Хюстън.
6.3

Нина / Nina (2016)

нина-nina-2016
Биографичен филм за една от най-добрите джаз певици, както и класически пианисти. Тя е достигала световна слава, като е започнала от дъното.
5.2

Поп звезда - никога не спирай (2016)

поп-звезда-никога-не-спирай-2016
Последният албум на изпълнителя Конър беше пълен провал. За да продължи в музикалния бизнес и да успее, има един последен шанс: той планира да събере старата си група и с последни сили да изгреят на голямата сцена.
6.7

David Brent: Life on the Road (2016)

david-brent:-life-on-the-road-2016
Ще видим мечтите на Брент, който вече е напълно решен да се превърне в рок звезда. В момента той е търговец, който обаче иска да събере пари за да финансира своето турне. Начело н бандата „Foregone Conclusion” той следва своите амбиции и мечти.
6.3

Директно от Комптън / Straight Outta Compton (2015)

директно-от-комптън-straight-outta-compton-2015
Групата NWA излиза от улиците на Комптън, Калифорния в средата на 1980 и започва революция на поп културата с тяхната музика
7.9

Пробив / Breaking Through (2015)

пробив-breaking-through-2015
Кейси прави денс видео клипове в YouTube и става известна в интернет. Сега когато интернет и реалния й живот са коренно различни, тя е на път за загуби най-ценното – приятелите си.
4.2

Jackie & Ryan / Джаки и Раян (2015)

jackie-&-ryan-джаки-и-раян-2015
Ryan е музикант който обикаля от град на град безцелно, докато един ден не намира Джаки, която току що се е разделила със съпруга си. Те споделят своята страст към музика
5.8

Рики и Флаш / Ricki and the Flash (2015)

рики-и-флаш-ricki-and-the-flash-2015
В един филм зареден с музика и изпълнения на живо, Стрийп в ролята на Рики, се е отказала от всичко заради мечтата си да бъде рок-енд-рол звезда. Но след години, тя разбира, че е пропуснала много неща, които са се случили на семейството й.
6

Ейми / Amy 3 (2015)

ейми-amy-3-2015
Документален филм за легендарната певица Amy, която само на 27 години, в кратка кариера, печели 6 награди гами. Във филма се разкриват непубликувани песни и текстове.
7.8

Добре дошли в Афганистан / Rock the Kasbah (2015)

добре-дошли-в-афганистан-rock-the-kasbah-2015
Бил Мъри е музикален мениджър, който е почти фалира. Сега се намира в Афганистан и иска да направи един последен опит в неуспешната си кариера.
5.5

Неуправляем / Rudderless (2014)

неуправляем-rudderless-2014
Sam е бивш високопоставен рекламен директор, чийто живот е бил разкъсван от трагичната смърт на сина си. Той започва да живее в платноходка, като дави мъката си в алкохол. Един ден Сам намира в кухнята записки на текстове на песни на сина си..
7.5
Page 1 of 212