Мисията невъзможна 6: Разпад (2018)

Актьори
Tom Cruise, Michelle Monaghan, Rebecca Ferguson
Режисьор
Christopher McQuarrie
Сценарист
Christopher McQuarrie, Bruce Geller
Снимки
France, Paris
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
27 Юли 2018
Държава
USA
Мисията невъзможна 6: Разпад (2018) Трейлър
Мисията невъзможна 6: Разпад (2018)
3.5 / 5 - 2 vots
1190
3
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Итън Хънт и неговият екип, заедно с няколко някои много близки съюзници, ще се борят срещу времето след неуспешна мисия.
M:I 6 – Mission Impossible (2018)

Итън Хънт, най-тайнствения агент и неговата шеста невъзможна мисия. След неуспешна мисия тайният агент Итън повече от всякога се сблъсква с последиците от предишните си действия. Сега когато мисията на IMF завърши по възможно най-лошия начин, светът трябва да се справи с тежките последици от този проблем. Миналото му го преследва и светът е изправен пред тежка ядрена заплаха. Под ръководството на новия шеф Алън Хънли, Итън и колегите му Бенджи Дън и Лутер Стийлъл, както и агентът на MI6 Илса Фауст отново ще трябва да се състезават за предотвратяване на катастрофа. Докато Итън преследва самостоятелно задачите си, ЦРУ започва да поставя под въпрос неговата лоялност и мотивите му. Състезанието срещу времето трябва да предотврати надвисналата глобална катастрофа.

Зад кадъра и информация

На юли 2015 г. в ежедневното шоу с Джон Стюарт, Том Круз заяви, че ще се върне за шести път в познания ни филм. Кристофър Маккуари, който създаде петата част, се завръща отново на режисьорската позиция. Снимките са направени в Лондон, Нова Зеландия и Норвегия. По време на снимките в Лондон, през август 2017 г., Том Круз си рани десния глезен. По тази причина, снимките бяха прекъснати за 9 седмици. Филмовата поредица започна от 1996, след която следваха още 4 части: 2000, 2006, 2011, 2015. Това е един от най-успешните франчайзи в света на агентите.

 

 

Добави ревю