Лабиринтът: Последният кандидат (2018)

Актьори
Kaya Scodelario, Walton Goggins, Dylan O'Brien
Режисьор
Wes Ball
Сценарист
T.S. Nowlin, James Dashner
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
26 Януари 2018
Държава
USA
Лабиринтът: Последният кандидат (2018) Трейлър
Гласувай
184
1
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Томас и останалите избягали служители трябва да завършат последната опасна мисия: те са затворени в един последен смъртоносен град-лабиринт, контролиран от WCKD. Започва голямото предизвикателство на Томас и съотборниците му, но и тяхната награда, която те са поискали при първото си затваряне в лабиринта.
Maze Runner: The Death Cure (2018)

Томас избяга от лабиринта и прекоси Обгорените земи, но въпреки това, приключенията за него и приятели му все още далеч. Измина една година. Междувременно той е научил много от Нют. Те вече знаят, че са част от мащабен експеримент, с който организацията WICKED искаше да намери лек за световната болест, наречена The Brand, която превръща хората в зверове, изгубвайки своя ум. Томас е един от малкото хора, които имат имунитет срещу смъртоносния вирус, така че от него зависи спасяването на човечеството.

Подобно на предните си части, филма се основава на книга на автора Джеймс Дашнер. Американският писател публикувани тази част през 2011. Въпреки, че тя завършва историята, той публикува четвърта книга през 2012 която е нещо като предистория на трилогията.

Добави ревю