IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

PRO Любов. Само за възрастни (2017)

6.1
pro-любов.-само-за-възрастни-2017
Всеки има различни очаквания от любовта. Докато едно я търсят, то други имат горчиви спомени от нея. Във филма се препитат 5 любовни истории, в центъра на които застават двама души, които правят проучване за нагласите на хората към любовта. Тяхната дейност ще повлияе живота на много хора, в това число и на тях самите.

История на любовта (2016)

6.4
история-на-любовта-2016
Лео и Алма живея в Полша. След като се влюбват, Лео написва книга за любовта. Приближаващата Втора световна война ги разделя. Десетилетия по-късно, Лео не е забравил своята любов, а именно книгата която е написал някога, ще ги събере отново заедно.

Франц (2016)

7.5
франц-2016
В малко германско градче след Първата световна война Анна всеки ден посещава гроба на приятеля на Франц, убит във Франция. Един ден Адриен, загадъчно французин, носи цветя на гроба. Това предизвиква непредвидима реакция на вдовицата точно след немското поражение.

Космосът между нас / The Space Between Us (2016)

космосът-между-нас-the-space-between-us-2016
В бъдещето, когато човечеството колонизира планети, Елиът е един от първите марсианци. Чрез интервент той общува с хората от нашата планета и един ден намира момиче в което се влюбва. Двамата ги обединява една цел – да намерят бащата на Елиът.
6.4

Бебе Бос (2017)

бебе-бос-2017
Двама братя - седем годишно дете и бебе, се обединяват срещу човек, който крои да стовари върху света ужасен план - иска да развали отношенията между хората, като всички започнат да обичат едно и също бебе .
6.4

Последното лице / The Last Face (2016)

последното-лице-the-last-face-2016
В разгара на конфликти в Либерия и Судан, двама души - лекаря Мигел и Рен, която участва в организация за помощ на бежанци, трябва да се обединят и да направят всичко възможно за да защитят невинните. Когато те се влюбват, пред тях застава трудния избор - любовта или помощта на невинните?
4.5

50 Петдесет нюанса сиво / Fifty Shades of Grey (2015)

50-петдесет-нюанса-сиво-fifty-shades-of-grey-2015

Когато Анастейжа Стийл отива на интервю при богатия Christian Grey, осъзнава че твърде много го иска, въпреки различията им. Тя харесва неговия независим дух, а той признава, че също я иска. Но Анастейжа колкото повече се доближава до него, толкова по-големи тайна научава.

4.1

Не ми разказвай приказка / Telling Tales (2015)

не-ми-разказвай-приказка-telling-tales-2015
В турската романтичната комедия Bana Masal Anlatma двама влюбени остават да живеят в един обикновен квартал, за да  открият магията на любовта
7.8

Перфектния човек / The Perfect Guy (2015)

перфектния-човек-the-perfect-guy-2015
Лия има перфектен живот дългогодишен приятел и сега идва ред за семейство. Да но приятеля й Дейв не е привърженик на тази идея и най-накрая се стига до болезнена раздяла. Лия намира мъж, който на пръв поглед е перфектна, но сред време тя вижда неговата непозната страна, която прави  раздялата им е невъзможна.
5.6

Най-доброто в мен / The Best of Me (2014)

най-доброто-в-мен-the-best-of-me-2014
Двама влюбени се събират отново след като 20 години за били разделени един от друг. Сега тяхната любов е по-силна от всякога, но е поставена през нови изпитания. На любовта им е даден втори шанс, но дали ще продължи?
6.7

Прекрасните дни на Аранхуес (2016)

прекрасните-дни-на-аранхуес-2016
Красивите дни на Аранхуес през лятото дават възможност мъж и жена да говорят за връзката си. Двойката разкрива мислите си за любовта, философията на свобода и говори за смисъла на живота на една двойка. Те също така признават, че всеки копнеж и страст, трябва да бъде изразен.
4.6

Имало едно време / Bir Varmis Bir Yokmus (2015)

имало-едно-време-bir-varmis-bir-yokmus-2015

Нехир иска да намери автора на една песен и след като го намира се влюбва в него. Всичко е перфектно с изключение, че прекратят бързо

5.6

Чудният Бокачо / Wondrous Boccaccio (2015)

чудният-бокачо-wondrous-boccaccio-2015
Сюжета на филма е заимстван от италианския писател Джовани Бокачо. В град Тоскана се разпространява епидемия от чума. Една малка група от хора, в опит да се спасят, се настаняват в отдалечена къща. За да откъснат съзнанието си от смъртоносната епидемия те започват да си разказват любовни истории
5.7

Любов не по мярка / Up for Love (2016)

любов-не-по-мярка-up-for-love-2016
Когато Даяна губи мобилния си телефон, случайно се срещат с непознат мъж, който е решил да й го върне. Въпреки, че те никога не са се виждали, а мъж е висок само 1.40, тя хлътна по него.
6.3

Посредникът / The Go-Between (2015)

посредникът-the-go-between-2015
През 1900 12-годишният Лео прекарва лятната си почивка при свой приятел. Той е заслепен от красотата на сестра му.Той става жертва на една романтична и драматична история, в която са преплетени любов, страст, лъжи и омраза.
7

Капур и синове / Kapoor and Sons (2016)

капур-и-синове-kapoor-and-sons-2016
Двама отчуждени братя, се прибират в родния си град и разбират, че родителите им редица проблеми, свързани с липса на пари. Но точно тогава, се появява една жена, в която те се влюбват. Тя се оказва нов проблем, далече по-голям от този на родителите им.
7.8

Ти била ли си на луната? / Ever Been to the Moon? (2015)

ти-била-ли-си-на-луната?-ever-been-to-the-moon?-2015
Гуя е само на 30 години и вече има всичко което му трябва да един човек – пари, луксозен живот и добра работа. Един ден когато среща Renzo, нейните представи за света се променят.
6.1

Английската испанка / La espanola inglesa (2015)

английската-испанка-la-espanola-inglesa-2015
След като любовта на Изабел и Арнесто е подложена на изпитание, всеки от тях трябва да си зададе въпроса, готов ли е за човека до него?
6.4

45 години / 45 Years (2015)

45-години-45-years-2015
Седмица преди Кейт и Джеф да честват 45 години от сватбата си, Джеф си спомня за първата любов и поставя чувствата към Кейт под съмнения.
7.1

Попитай ме за името си / Bana Adini Sor (2015)

попитай-ме-за-името-си-bana-adini-sor-2015
Ясемин и Хакан с брат и сестра, които са прекарали цял живот заедно и са си дали обещание никога да не се разделят. В живота на Хакан се появява една жена на име Мерве, която е готова да се откаже от богатството и живота си за него.
5.7
Page 1 of 212