IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

50 нюанса освободени (2018)

50-нюанса-освободени-2018
В тази част продължава връзката между плахата студентка Анастейжа и загадъчния милиардер Крисчън. В третата част на романа Ана и Крисчън все още се борят с проблеми след сватбата си и романтичния меден месец. Ана е бременна, а Крисчън отново се среща с Елена.

Диванът на Сталин (2016)

5.1
диванът-на-сталин-2016
Сталин е изпратен на почивка за няколко дена, заедно с любовницата си и млад художник, който ще трябва да илюстрира неговата слава. Интриги и предателство за оформят между тримата, за които никой не е очаквал.

50 Петдесет нюанса по-тъмно (2017)

4.6
50-петдесет-нюанса-по-тъмно-2017
Вече са изминали няколко години от срещата между Ана и Кристиан Грей. Междувременно, тя е приела нова работа в издателска къща Сиатъл, но все още не може да забрави милиардера. Изглежда, че всичко е на път да се повтори, когато Кристиан предлага да се срещнат и отново да разпалят връзка си.

Братовчедка ми Рейчъл / My Cousin Rachel (2017)

братовчедка-ми-рейчъл-my-cousin-rachel-2017
Сирака Филип, планира отмъщение срещу красивата си братовчедка, вярвайки, че тя е отговорна за смъртта на родителя му настойник. Въпреки това, в същото време той изпитва силни чувства към тази тайнствен дама.
6

Лейди Макбет (2016)

лейди-макбет-2016
Във викторианска Англия, млада жена е потисната от нейния властен съпруг в имението му. Тя има афера със своите служители, с която решава да промени живота си.
6.9

Отоманският лейтенант (2016)

отоманският-лейтенант-2016
По време на Първата световна война се развива любовна афера между идеалистична американската медицинска сестра и турски офицер. Тя трябва да реши дали да действа според очакванията на други хора или да направи своя избор сама.
6.9

Бел Ами / Bel Ami (2012)

бел-ами-bel-ami-2012

Филма е по романа на Ги дьо Мопасан. Жорж Дюроа е репортер, който живее в провинцията. Той се издига в кариерата си и става политик. Решава да се възползва от своя хубав външен вид, да влияе на жените които го интересуват, но заедно с това се забърква в редица любовни интриги.

5.4

Невестата / The Bride (2015)

невестата-the-bride-2015
Изминали са 150 години от както двама младежи са били убити за това, че са се обичали. Сега духа на мъртвата жена се завръща младо момиче, което го полетява същата съдба. 150 годишния дух ще й помогне, срещу хората, които искат да помрачат живота й.
6.7

Тихият залив / Slack Bay (2016)

тихият-залив-slack-bay-2016
Две семейства от северната част на Франция, в началото на 20-ти век живеят в град Па дьо Кале, които са напълно различни по соя характер и условия на живот. И все пак те са обединени от мистериозно изчезване на хора.
6.1

Опасна среща / Rendez-Vous (2015)

опасна-среща-rendez-vous-2015
Млада двойка се заселва в стара къща във Франция. През времето, което Ерик прекарва в ремонт на къщата, неговата половинка използва да се среща със съседа си и да изневярата.
6

Светът е наш / We Are Your Friends (2015)

светът-е-наш-we-are-your-friends-2015
Коул е все още млад DJ, който има амбиции да стане звезда в Холивуд. Той се ръководи от опитния DJ и негов приятел – Джеймс. Точно когато всичко върви по план, между двамата застава една жена.
6.2

Скандалната лейди W / The Scandalous Lady W (2015)

скандалната-лейди-w-the-scandalous-lady-w-2015
След като лейди Worsley бяга от съпруга, тя смята, че лесно се е освободила от семейните си проблеми, но скоро се съпруга и задейства публичен процес срещу нея.
6.5

Незабравимо / Unforgettable (2017)

незабравимо-unforgettable-2017
Освен, че живота на Теса не е добър, към ежедневието й се присъединява една жена - новата приятелка на бившия й мъж. Но тя все още не е готова да се откаже от него, още повече, че това се случва пред очите й. До къде ли може да достигне нейните действия?
5

Посредникът / The Go-Between (2015)

посредникът-the-go-between-2015
През 1900 12-годишният Лео прекарва лятната си почивка при свой приятел. Той е заслепен от красотата на сестра му.Той става жертва на една романтична и драматична история, в която са преплетени любов, страст, лъжи и омраза.
7

Капур и синове / Kapoor and Sons (2016)

капур-и-синове-kapoor-and-sons-2016
Двама отчуждени братя, се прибират в родния си град и разбират, че родителите им редица проблеми, свързани с липса на пари. Но точно тогава, се появява една жена, в която те се влюбват. Тя се оказва нов проблем, далече по-голям от този на родителите им.
7.8

Червената лястовица / Red Sparrow (2018)

червената-лястовица-red-sparrow-2018
Доминика е руски шпионин, която е наета за нова мисия. Тя трябва да влезе под кожата на американски агент, за да извлече от него информация. Но нейната мисия се променя, когато двамата се влюбват и стават преследвани по цял свят.

Song to Song (2017)

song-to-song-2017
По време на фестивала в Тексас ще участват много групи, а по време на това веселия любовта и страстите са неизбежни. В разгара на купона се заформят няколко любовни триъгълника, които са сполетени от предателство и лъжи
5.8

Любов / Love 2 (2015)

любов-love-2-2015
Силната любов между Мърфи и Електра не е в състояние да ги задържи заедно, след както до тях се настанява нова съседка.
6

Сладурани / Sugarbabies (2015)

сладурани-sugarbabies-2015
Студентка подтиква съквартирантка си да се споразумее с възрастен мъж, който ще й помага финансово, в замяна на ...
5

З за Закъри / Z for Zachariah (2015)

з-за-закъри-z-for-zachariah-2015
След апокалиптична ядрена война, Ann живее сама във фермата си. Докато тя мисли, че е последния човек на света, намира двама мъже. Между тях започва борба за Ann.
6
Page 1 of 212