IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Палави мамчета по Коледа (2017)

5.8
палави-мамчета-по-коледа-2017
Ейми, Карла и Кики правят всичко възможно за да прекарат една спокойна коледа, но внезапно се появяват техните сложни майки, които имат свои собствени представи за празнуване. Отбора от лоши майки отново ще се вдигне на въстание, но този път не срещу мъжете си, а срещу по-голямата заплаха: техните майки!

Замръзналото кралство: Коледа с Олаф (2017)

4.7
замръзналото-кралство:-коледа-с-олаф-2017
По време на коледните празници, две сестри не са особено щастливи, защото нямат традицията да празнуват на Коледа. Те не подозират, че Олаф им готви голяма изненада.

Лошият дядо Коледа 2 (2016)

5.6
лошият-дядо-коледа-2-2016
Ryan Hansen ще играе като Regent Хейстингс, който ръководи благотворителна организация със съпругата си Даян . Те се присъединят към Били Боб, който е номиниран със Златен глобус ю ролята си.

Коледно парти / Office Christmas Party (2016)

коледно-парти-office-christmas-party-2016
По време на Коледа, фирмата организира за своите служители Коледно празненство, което трябва да бъде без щур купони и неочаквани последици. За разлика от уговореното, скромното партито в офиса бързо се превръща в кошмар.
5.8

Зимна нощ в Барселона (2015)

зимна-нощ-в-барселона-2015
В коледната нощ в Барселона се преплитат няколко истории на различни хора, всеки един от които търси само едно - любовта. На фона на колоритния град и нощта, в която стават чудеса, всички те ще потърсят топлина за сърцето си.
6.7

Тиха нощ, луда нощ / Love the Coopers (2015)

тиха-нощ,-луда-нощ-love-the-coopers-2015
Сам и Charlotte трябва да присъстват на семейния празник на Бъдни вечер. По време на подготовката обаче, някои стари спомени надделяват и могат да провалят целия празник.
5.7

Непредвидени събития / Incidencias (2015)

непредвидени-събития-incidencias-2015
Между Барселона и Мадрид пътува влак с 14 души. Той спира в средата на нищото без видима причина. Между пътниците се поражда дискомфорт и недоверие, на фона на зимната и мрачна обстановка. Това поражда слуха, че между всички тях има криминални личности, които имат зли намерения.
4.4

Купон преди Коледа / The Night Before (2015)

купон-преди-коледа-the-night-before-2015
Трима приятели от детство всяка година по време на коледа се събират за да събудят старите спомени. Въпреки, че са вече в зряла възраст всеки от тях има различни представи, как трябва да се забавляват.
6.4

Весела коледа / Happy Christmas (2014)

весела-коледа-happy-christmas-2014
В американската трагикомедия Happy Christmas Anna Kendrick нарушава спокойния семеен живот на по-големия си брат с незрялото си поведение.
5.5