IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Железопътни тигри / Railroad Tigers (2016)

5.9
железопътни-тигри-railroad-tigers-2016
Група китайски бунтовници до момента са се занимавали с дребни плячкосвания на влакове, но сега когато получават една наистина трудна мисия, идва момента, в който техните действия ще покажат любовта им към родината.

Ип Ман 3 / Ip Man 3 (2015)

7.1
ип-ман-3-ip-man-3-2015
Когато банда брутални гангстери изпълнява своите жестоки планове за завладяване на града, Ип Ман е принуден да заеме позиция и да се борi в името на общото благо.

Тигър и дракон 2: Меч на съдбата (2016)

6.1
тигър-и-дракон-2:-меч-на-съдбата-2016
След смъртта на учителя по бойни изкуства Li, неговата любима се отрича от бойни изкуства и се оттегля. Години по-късно се появява властолюбив воин, който разполага с легендарно оръжие. Сега Ю Шу Лиен решава отново да се завърне на бойното поле за да го спре.

Скитникът Кеншин: Големия пожар в Киото (2014)

скитникът-кеншин:-големия-пожар-в-киото-2014
Kenshin Himura помага за падане на японския шогунат. Идва нова ера с ново правителство обаче корумпирано. Тъй като Kenshin в момента е държавен служител, той е бил нападнат. Макар и с тежки изкарания той повдига армия от самураи, които ще свалят това правителство.
7.7

Звездата на разрухата / SPL 2: A Time for Consequences (2015)

звездата-на-разрухата-spl-2:-a-time-for-consequences-2015
Полицията в Хонконг с всички сили се опитва да залови шефа на престъпността, но след като свидетелите са убити той отново се измъква. Полицая Chung ще направи всичко по силите си да го залови, дори и да наруши закона.
6.8

Мъжът с железните юмруци 2 (2015)

мъжът-с-железните-юмруци-2-2015

Ли Кунг намира ранен човек на който помага. След като той оздравява обучава Ли и го превръща в смъртоносно оръжие във войната със злия Мастер Ху.

4.4

Завземането на тигровата гора (2015)

завземането-на-тигровата-гора-2015

Филма се развива в периода 1917-1947 г. Тогава в Китай има революция в която се води конфликт между банди и армия, която иска да освободи народа

6.5

Драконово острие / Dragon Blade (2015)

драконово-острие-dragon-blade-2015
По време на династията Хан, китайската империя е в средата на война между няколко враждуващи кланове и семейни връзки. Един командир трябва да защитно звено, което да защитава западните райони на царството срещу нахлуващите натрапници. Той трябва да се обедини сили с един необиден съюзник, за да предпази страната си.
6.1