Джийпърс Крийпърс 3 / Jeepers Creepers III (2017)

Актьори
Jonathan Breck, Brandon Stacy, Adrienne Barbeau
Режисьор
Victor Salva
Сценарист
Victor Salva
Снимки
Dunnellon, USA, Florida
Жанр
Ужаси
Година
2017
Държава
USA
Джийпърс Крийпърс 3 / Jeepers Creepers III (2017)
4.5 / 5 - 4 vots
Тази ужас история продължава също толкова добре, както начина по който започна. Може би единствения недостатък ще бъда, ако това е нейния край. Чудовището отново се пробужда за да вземе своите жертви.
Сюжета на ужаса започва още от 50-те, който е характерен с кошмарна атмосферата,  високи нива на напрежение и разбира се много страх. В него се редуват бързи и внезапни действия, а антигероя, първоначално се описва с маската на демона, но по-тревожното е, че той винаги стои в сенките, никой не успява да го види. Най-страшните сцени, са когато влизаме в бърлогата на чудовището.
Триш Дженър днес е богата и влиятелна жена и майка, която се грижи за своя син, който е в тийнейджърка възраст. Той се казва Darry и е кръстен на брат си, който те са загубили преди 23 години в едно ужасно кошмарно събитие. Изглежда, че сега всичко се повтаря, защото сина й е отвлечен от Creeper. Това е създание, което се появява на земята на всеки 23 години за да се нахрани с хора, защото по този начин се регенерира. Darry ще има същата съдба, като брат си, ако Триш не направи нещо. Тя се обединява с Jack Taggart и заедно отиват до мястото, където всичко започна, с надеждата да сложат край на Creeper, който се появява винаги на пролет. Двамата съюзници са решени да победят месоядството чудовище и да сложат край на катастрофални му убийства веднъж и завинаги.