Джийпърс Крийпърс 3 / Jeepers Creepers III (2017)

4.39 730 votes
Актьори
Jonathan Breck, Brandon Stacy, Adrienne Barbeau
Режисьор
Victor Salva
Сценарист
Victor Salva
Снимки
Dunnellon, USA, Florida
Жанр
Ужаси
Година
2017
Държава
USA
Продължителност
100 мин.
Джийпърс Крийпърс 3 / Jeepers Creepers III (2017)
4.5 / 5 - 10 vots
Тази ужас история продължава също толкова добре, както начина по който започна. Може би единствения недостатък ще бъда, ако това е нейния край. Чудовището отново се пробужда за да вземе своите жертви.
Сюжета на ужаса започва още от 50-те, който е характерен с кошмарна атмосферата,  високи нива на напрежение и разбира се много страх. В него се редуват бързи и внезапни действия, а антигероя, първоначално се описва с маската на демона, но по-тревожното е, че той винаги стои в сенките, никой не успява да го види. Най-страшните сцени, са когато влизаме в бърлогата на чудовището.
Триш Дженър днес е богата и влиятелна жена и майка, която се грижи за своя син, който е в тийнейджърка възраст. Той се казва Darry и е кръстен на брат си, който те са загубили преди 23 години в едно ужасно кошмарно събитие. Изглежда, че сега всичко се повтаря, защото сина й е отвлечен от Creeper. Това е създание, което се появява на земята на всеки 23 години за да се нахрани с хора, защото по този начин се регенерира. Darry ще има същата съдба, като брат си, ако Триш не направи нещо. Тя се обединява с Jack Taggart и заедно отиват до мястото, където всичко започна, с надеждата да сложат край на Creeper, който се появява винаги на пролет. Двамата съюзници са решени да победят месоядството чудовище и да сложат край на катастрофални му убийства веднъж и завинаги.
Добави ревю