Шантаво семейство (2017)

4.9740 votes
Актьори
Emily Watson, Nick Frost, Jason Isaacs
Режисьор
Holger Tappe
Сценарист
Catharina Junk, David Safier
Снимки
Hannover, Germany, Niederachsen
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2017
Премиера в България
29 Септември 2017
Държава
Germany
Продължителност
96 мин.
Шантаво семейство (2017) Трейлър
Шантаво семейство (2017)
5 / 5 - 1 vot
1193
5
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Едно семейство, което определено не е щастливо. Всичко може да стане и по-зле, когато вещицата Баба Яга прави магия и цялото семейство се превръща в чудовища. В опит да развалят магията, те достигат другия карай на света, където се срещат с други чудовища като Дракула и може би за първи път се чувства щастливи.
Happy Family (2017)

Едно щастливо семейство, може би това не е най-точното определение! В книжарницата, работи мама Ема, която обаче само трупа дългове, а бащата Франк прави заявки за поръчки. Дъщеря им Фей, е ученика, която е високо интелигентна, като истински вундеркинд, същевременно се бори с пубертета и синът им Макс е наистина много интелигентен, но е обект на тормоз в училище. Поради всички тези обстоятелства, не е чудно, че къщата е благословена на криво. Всичко става още по-сложно, когато семейството взема на заем костюм от вещицата Баба Яга и върху тях се стоварва проклятие: всички членове на семейството се превръщат в чудовища. Бащата се превръща във Франкенщайн, майката става вампир, Фей е с трансформация на вампир, а Макс се претърпява във върколак.

Първия шок е преодолян, но трябва да намерят начин да премахнат проклятието. От своите пътешествия по света те също отговарят на някои реални чудовища като Дракула и може би за първи път сега могат да бъдат по-щастливо семейство.

 

Добави ревю