Гринго (2018)

Актьори
Charlize Theron, Amanda Seyfried, Joel Edgerton
Режисьор
Nash Edgerton
Сценарист
Matthew Stone, Anthony Tambakis
Снимки
Chicago, USA, Illinois
Жанр
Драма, Екшън, Комедия
Година
2018
Премиера в България
09 Март 2018
Държава
USA, Australia
Продължителност
110 мин.
Гринго (2018) Трейлър
Гринго (2018)
3 / 5 - 1 vot
634
2
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Когато фармацевтичната фирма на млад бизнесмен започва да затъва, той намира невероятни хора с невероятно лекарство: хапче от марихуана. То потегля до Мексико, където трябва да получи прототипа на лекарството, но внезапно изчезва и започва да бъде търсен от редица наркодилъри.
С марихуана можете да спечелите големи пари в САЩ, а Ричард и Илейн искат да се възползват от този печеливш бизнес, като пуснат на пазара хапче от трева.
Харолд обаче е нигерийски имигрант и е на път да фалира. Той има свой уникален поглед и амбиции към конкретното хапче. Очакванията му са високи и той е готов да направи всичко. Той трябва да лети до своите фармацевтични компании в Мексико и там да достави хапчето за трева, безопасно в личните си лаборатории. Докато всичко изглежда перфектно, ситуацията става по-сложна, когато се подготвя да пресече границата между Съединените щати и Мексико. В този момент той изчезва безследно, а с него и хапчето за марихуана. Скоро след това всички наркобосове търсят американското “Гринго”, който се намира на юг от американската граница. През това време, младият предприемач е поставен пред избора дали да се държи като примерен гражданин или да заобиколи закона за оцеляването си.
Добави ревю