Първобитници / Early Man (2018)

Актьори
Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Maisie Williams
Режисьор
Nick Park
Сценарист
James Higginson, Mark Burton
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
23 Февруари 2018
Държава
France, UK
Бюджет
50,000,000
Първобитници (2018) Трейлър
Гласувай
382
3
3
Присъединете се към YouTube канала ни
Племе от каменната ера, начело със своя смел водач и неговия любим глиган, ще се сражават с непреодолим враг, който далеч ги превъзхожда, защото вече е открил метала.

Първите хора живеят във времена, когато силни динозаври, вълнести мамути и други първични същества, населяват земното кълбо. Животът в тази праисторическа епоха е изключително труден, а оцеляването още по-опасно. В това сиво минало един пещерен човек трябва да докаже невижданата си смелост, като води своето племе от каменна ера в битка срещу мощен враг, който вече е пристигнал в бронзовата епоха. Тяхното лично превъзходство, което нетърпеливо се издигаше пред всички. Заедно с любимия си глиган Hognob, той се опитва да убеди племето си да влезе в битка с врага, който ги превъзхожда и заплашва дома им.

Early Man показва блясък, който вече сме виждали в подобни анимационни филми преди него с аспекти от каменната ера. Вече The Croods 2013 се бе осмелил да направи това. След успеха на DreamWorks в праисторическата ера на човешкото съществуване, те решиха да подготвят втора част, която ще очакваме през 2020 година. Освен това, през 2015 г., в Добрия динозавър се събраха заедно динозаври и хора, които наистина никога не са се срещали.
За разлика от предходните праисторически приключени, тук не се наблюдава, чиста анимация, а техниката на стоп-моушън, при която движенията на изображенията са по-плавни и с промяна на светлината, те придобиват по-голяма реалистичност. Тази техника сме я виждали в Пиратите! Банда неудачници и Овцата Шон.

Добави ревю