IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Пътуване във времето / Voyage of Time (2016)

6.4
пътуване-във-времето-voyage-of-time-2016
Филма ще предстсвлява пътешествие във времето, което започва с раждането на нашата звездна система и завършва с разпадането на вселената. По време на това пътуването ще се срещнем с различи различни теории на науката, духовността и красотата на обширния космос, в който планетата Земя е една малка система в която се раждат живота и смъртта.

Огън в морето / Fire at Sea (2016)

6.8
огън-в-морето-fire-at-sea-2016
Документален филм за остров Лампедуза, който е най-близката точка до Африка и от години наред се е превърнал в мечтано място за всички бежанци който искат да избягат от войната. Филма се спира на живота не едно 12 годишно момче, което има мечтата да отиде на Лампедуза.

Меси / Messi (2014)

7.4
меси-messi-2014
Филмът представлява смесица от кариерата на футболиста, в комбинация с архивни материали и измислени реконструкции. Историята, за това как, един от най-големите аржентински и световни футболисти на всички времена, е гонил пътя на славата с много жертви.

Игра на кодове / The Imitation Game (2014)

игра-на-кодове-the-imitation-game-2014
Чували ли сте за Алън Тюринг? Филма пресъздава неговия живот, гений който дава началото на компютърните технологии. Тюринг оказва голямо влияние във втората световна война, защото той създава устройвано, което може да дешифрира кодираните сигнали на нацистите.
8

Роналдо / Ronaldo (2015)

роналдо-ronaldo-2015
Документален филм за Кристиано Роналдо. Филма показва как той се е издигнал като футболна звезда, но и отразява личния и семейния му живот.
6.4

В търсене на свободата / The Search for Freedom (2015)

в-търсене-на-свободата-the-search-for-freedom-2015
Документален филм, който ни показва светът на най-добрите спортисти - как спорта ги кара да се чувстват живи и как са постигнали тези невероятни резултати.
6.8

Elstree 1976 (2015)

elstree-1976-2015
Марк Хамил или Кари Фишър са повече известни с филма Star Wars, но какво да кажем за актьори, които са играли важна роля, но така и не са си виждали лицата в нея? Тази документация се занимава с въпросните Greedo и Дарт Вейдър.
6

Хота: Отвъд фламенкото / La Jota (2016)

хота:-отвъд-фламенкото-la-jota-2016
Карлос Саура насочва този документален филм към песни и танци на своята родина, дори и към тези, които очакват с нетърпение да видят, кой ще е следващия стил музика, завладял света.
7.3

Hillsong: Let Hope Rise (2016)

hillsong:-let-hope-rise-2016
Hillsong United пускането на нов трейлър за документалния филм на бандата от богомолци Hillsong: Let Hope Rise. Филмът проследява възхода на групата, водена от Джоел Хюстън.
6.3

Красива планета / A Beautiful Planet (2016)

красива-планета-a-beautiful-planet-2016
В документалния IMAX "A Beautiful Planet" зрителите ще получат невероятни снимки от космоса и една изцяло нова перспектива за света и за въздействието. Той показва нашата планета и положителните и отрицателни страни на намесата на човка върху нея.
7.7

Felt (2017)

felt-2017
Усети трилър отнема към гръдния кош, в началото на 1970 г. под кодовото име Дълбоко гърло важна информация за президент Никсън предава на репортери, предизвиквайки скандала в Уотъргейт.
6.3

Author: The JT LeRoy Story (2016)

author:-the-jt-leroy-story-2016
Режисьора Джеф Фуезан посвещава своята документация на литературен герой на JT Leroy от Лора Алберт, която има няколко известни творби. Тя пише предимно за наркотици, мафии, които грабват вниманието на журналистите, с какво всъщност се закимва Алберт?
7.2

Еди Орела / Eddie the Eagle (2016)

еди-орела-eddie-the-eagle-2016
Майкъл Едуардс, по-известен като Еди Орела, е направил най-известният ски скок в британската история. Неговата една история, представлява силата на човешкия дух и издръжливост в лицето на изключителни предизвикателства и малки шансове.
7.4

Биткойн: Краят на пари, какъвто го познаваме (2015)

биткойн:-краят-на-пари,-какъвто-го-познаваме-2015

Документалният филм за биткойн. Докато медиите бълват новини след новини, все още малко хора могат да осъзнаят потенциала на тази валута. Възможно ли и монопола, банките и правителствата, които управляват парите да бъдат сринати? Възможно ли е да се реши завинаги проблема с богатите и бедните?

7.1

Директно от Комптън / Straight Outta Compton (2015)

директно-от-комптън-straight-outta-compton-2015
Групата NWA излиза от улиците на Комптън, Калифорния в средата на 1980 и започва революция на поп културата с тяхната музика
7.9

Bessie / Беси (2015)

bessie-беси-2015
Документален филм за Беси Смит. Тя расте в Тенеси като сирак, няма никаква възмоност за развитие в областта на забавленията, но въпреки това се превръща в супер звезда.
6.6

Земя на дрога / Cartel Land 2 (2015)

земя-на-дрога-cartel-land-2-2015
Документален филм за ситуацията, която през 21 на територията между Мексико и САЩ. Филма ни показва как картел контролира всичко, силите на закона на двете страни не са в състояние да го спрат.
7.4

Сесар Чавес / Cesar Chavez (2014)

сесар-чавес-cesar-chavez-2014
Филм по действителен случай за César Estrada Chavez който прави бунт за правата на земеделските работници през 1960 в калифорния и Флорида.
6.4

Повелителите на играта / The Gamechangers (2015)

повелителите-на-играта-the-gamechangers-2015
Документален филм за адвоката Джак Томпсън, който иска да спре издаването на играта GTA Rockstar Games, защото ще вреди на децата, като насява агресия.
6.3
Page 1 of 212