IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Тъмната кула (2017)

5.7
тъмната-кула-2017
Роланд броди в един пейзаж, подобен на този на Дивия Запад, Запад в търсене на Черната кула, с надеждата, че с нейната сила ще може да спаси света. Пътуването му преминава през различни паралелни вселени.

Смъртоносна надпревара / Death Race 2050 (2017)

3.7
смъртоносна-надпревара-death-race-2050-2017
Един филм твърде подобен на Лудия Макс. В бъдещето Америка се превръща в дивия запад, поради значително увлеченото население. Тя намира начин да се справи с този проблем, но начина не е от най-етичните!

В Долината на насилието (2016)

6
в-долината-на-насилието-2016
Paul е скитник, който случайно попада в град Дентън, където цари несправедливостта. Той има лични мотиви към един от месните злодеи и докато не си разчисти сметките, няма намерение да напуска града.

Скитникът / The Rove (2014)

скитникът-the-rove-2014
В бъдещето, когато е рухнала световната икономика, Австралия се е превърнала в Дивия Запад. Ерик отдавна е забрави стария си начин на живот, както и чувства като любов и радист. За това го наричат Скитника.
6.4

Лудия Макс: Пътят на яростта / Mad Max: Fury Road (2015)

лудия-макс:-пътят-на-яростта-mad-max:-fury-road-2015
Какво се случва в едно място, което е забравено от всички, наречено на кратко „края на света”? Това е една пустиня в която човечеството се е променило и все повече заприличва на дивия запад. Там е свят на оцеляване в който живее Max – човек който броди сам и се бори с целия хаос, а Furiosa е една жена, която трябва да премине през зловещата пустиня, за да достигне родния си край.
8.1

Жега / Swelter (2014)

жега-swelter-2014
Stillman е извършил престъпление при, което краде 100 мил. долара. Неговите приятели са вкарани в затвора, докато той е успял да избяга с парите и се е превърнал в праведен шериф на малко градче.
4.6

Slow West (2015)

slow-west-2015
Jay отива в дивия запад, за да намери своята изгубена любов. Само след няколко дни той става преследван от ловци на глави. В битката ще му помага един истински ветеран с дивия запад -  Silas
6.9