Дневникът на един дръндьо (2017)

4.44 510 votes
Актьори
Alicia Silverstone, Jason Drucker, Tom Everett Scott
Режисьор
David Bowers
Сценарист
Adam Sztykiel, Jeff Kinney
Жанр
Комедия
Година
2017
Премиера
19 Май 2017
Държава
USA
Продължителност
90 мин.
Дневникът на един дръндьо (2017) Трейлър
Дневникът на един дръндьо (2017)
Гласувай
85
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Грег убеждава семейството да посетят неговата баба, която чества на 90-ия си рожден ден. В действителност пътуването е просто извинение за да може да присъства на гейърско състезание, което е в близост до баба му.
Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)

Грег иска да отиде със семейството си на 90-ия рожден ден на баба си живеят, която живее далеч от тях. Той убеждава цялото семейство, че от чиста любезност трябва да присъстват. Но истината е, че Грег всъщност предпочита тя да дойде при тях, вместо обратното. Неговите намерения не са такива каквито изглеждат, защото в близост до дома на баба му ще се провежда шоу за геймърите, в което той иска да участва. Всъщност това  най-важното за него, което той прикрива. Както и може да се очаква, тържеството не протича както бе планирано.

Предистория и информация
За разлика от предходните три филми не е включен Захари Гордън. Вместо него ще участва Jason Drucker. Също така актьорите Robert Capron и Owen Fielding, които са твърде “стари” за да продължат да играят ролите на децата в юношеска възраст. Поради това, създателите на филма са избрали останалата част от актьорския състав от за започне от нулата. Предишните части се основава на Дневник на Грег: The Long Haul, които са най- популярните детски книги от поредица на американския писател Джеф Кини. До 2015 поредицата има общо 10 тома, заедно с множество илюстрации.

Добави ревю