Лично правосъдие (2017)

Актьори
Bruce Willis, Jack Kesy, Vincent D'Onofrio
Режисьор
Eli Roth
Сценарист
Brian Garfield, Joe Carnahan
Снимки
Chicago, USA, Illinois
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2017
Премиера в България
09 Март 2018
Държава
USA
Продължителност
108 мин.
Лично правосъдие (2017) Трейлър
Лично правосъдие (2017)
4.7 / 5 - 3 vots
1161
3
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Пол Кърси е хирург в Чикаго. Той обича работата си, в която спасява животи, но приоритетите му бързи се променят, когато семейството му става жертва на насилие. Повлиян от желанието за отмъщение, той се превръща в нощния жътвар, който стои зад убийствата на много престъпници.
Пол Кърси (Брус Уилис) няма смърт, т.е. желанието да умре. Напротив, той е много доволен и мирен семеен мъж, който не обича нищо повече от съпругата му Люси (Елизабет Шуе) и неговата дъщеря Йордания (Камила Морон). Но когато двамата са въвлечени в ужасно насилие, Павел вижда червено и решава, независимо от собствения си живот, да поеме извършителите на собствена отговорност.

Римейк на класическия триумф за отмъщение от 1974 г. Death Wish. Д-р Пол Кърси, който вижда единството последиците от насилието в Чикаго. Един ден жена му и дъщеря му са жестоко атакувани в дома си. Полицията е претоварена от престъпления, а в Пол изгаряйки от желание за отмъщение, преследва нападателите за да осигури нужната справедливост. Анонимните убийства на престъпните грабват вниманието на медиите. Градът се чуди дали това е техния пазител или мрачен жътвар? Яростта и съдбата се сблъскват в интензивния екшън-трилър. Пол започва да се раздвоява: човека, който спасява животи и този, който отнема. Съпруг и баща, които се опитват да се грижат за семейството си и една сенчеста фигура, която броди в нощта; Хирурга, извличащ куршуми от телата на заподозрените и наблюдателят, наречен “Зловещият жътвар”, който детективите искат да открият.

Изграден на базата на оригиналния роман на Брайън Гарфийлд. Чрез заимстване на сложната психология на книгата и внедряването на нови вълнения и ярка, непоколебима представа от филма American Psyche (2007) и Смъртоносно желание, привличат зрителите със силното напрежение.

 

Добави ревю