Дедпул 2 (2018)

Актьори
Morena Baccarin, Josh Brolin, Ryan Reynolds
Режисьор
David Leitch
Сценарист
Fabian Nicieza, Rob Liefeld
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
18 Май 2018
Държава
USA
Дедпул 2 (2018) Трейлър
Дедпул 2 (2018)
5 / 5 - 1 vot
71
1
0
Присъединете се към YouTube канала ни
В тази част се появява нов мутант киборг, който има способността да пътува във времето, способност която получава чрез зараза от технологичен вирус
Продължава историята на самоиронизиращия се супергерой Уейд Уилсън, който претърпява опасна процедура след диагностика на рака. По този начин се превърна в  мутант с невероятни способности на регенериране на тялото си. Неговата мечта е била да стане барман в Mayberry, дори и с белезите на лицето и загубата на усещането за вкус. Опитвайки се да възстанови изгубения живот, пътува безцелно в света за да открие семейството, приятелите и чувството, че е жив. Той намира ново призвание в живота в тънката граница между доброто и злото, грозното и красивото. Когато облече червения костюм, започва да раздава собствено правосъдие, за един супергерой, а за друг суперзлодей, изглежда че това е само въпрос на гледна тока.

В тази част се появява нов герой Нейтън Съмърс, “Cable”. Това е отново герой от комиксите на X-Men, който е син на Циклоп и Маделин Прайор, която е клонинг на Жан Грей. Неговото раждането е планирано от злокобния мутант Мистър Синистър. Cable е силен телепат, който може да пътува във времето, а като дете е заразен с технологично-органичен вирус, който го превръща в киборг.

Добави ревю