IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Лабиринтът: Последният кандидат (2018)

лабиринтът:-последният-кандидат-2018
Томас и останалите избягали служители трябва да завършат последната опасна мисия: те са затворени в един последен смъртоносен град-лабиринт, контролиран от WCKD. Започва голямото предизвикателство на Томас и съотборниците му, но и тяхната награда, която те са поискали при първото си затваряне в лабиринта.

Планината помежду ни (2017)

6.3
планината-помежду-ни-2017
Историята на двама оцелели от самолетна катастрофа в планините на Колорадо. Тежко ранени, те са принудени да се обединят и да надделеят над жестоката природа. Без телефони и всякаква модерна техника, те трябва да разчитат единствено на себе си.

Лабиринтът Невъзможно бягство / The Maze Runner (2014)

6.8
лабиринтът-невъзможно-бягство-the-maze-runner-2014
Паметта на Thomas е затрита, той не помни нищо от живота си, но това не е от значение. Той има един по-сложен въпрос – какво прави тук? На този въпрос никой не може до отговори. Стени под формата на лабиринт се отварят и затварят по едно и също време, който се осмели да премине не се връща. Но има един човек, който знае отговорите на много въпроси, но неговата памет се възстановява бавно – това е Thomas.

Към втората част на филма

Опасни води / The Shallows (2016)

опасни-води-the-shallows-2016
По време на сърфиране, Нанси има лошия късмет да попадне на акула. Единственото спасение е малка скала на 300 метра от брега, но тя не може да стои там вечно.
6.3

Лабиринтът 2: В обгорени земи (2015)

лабиринтът-2:-в-обгорени-земи-2015
За тези които не знаят предната част, младежът, който успя да избяга от лабиринтът, сега ще трябва да се сблъска с нови опасности.
6.3

Операция Арктика / Operation Arctic (2014)

операция-арктика-operation-arctic-2014
Три сестри се местят в нов град с майка си, а баща им остава да работи в южната част на Норвегия. Отчаяни от това те решават да се присъединят към него, като се кача на борда на хеликоптера му. След една малка грешка те се оказват сами в Северния полюс.
6.1

В сърцето на морето / In the Heart of the Sea 2015

в-сърцето-на-морето-in-the-heart-of-the-sea-2015
Въз основа на събитието през1820 - китоловен кораб е нападнат от кашалот. Кораба заедно с екипажа остава в капан в морето 90 дни, като земята е на хиляди километри от тях.
6.9

Andron (2015)

andron-2015
В не много далечното бъдеше през 2154 година няколко младежи се събуждат в непознато място, като че ли в бункер, без спомени кои са. Скоро разбират, че са жертва на експеримент от койот се изисква да оцелеят.
2.7

Оцеляла / Survivor (2014)

оцеляла-survivor-2014

Космически кораб пътува вече 30 години за да намери планета подобна на нашата, защото тя е станала негодна за живеене. Но когато намира такава, епика се оказва неподготвен, а на планетата ги очаква изненада.

4

Море от дървета / The Sea of Trees (2015)

море-от-дървета-the-sea-of-trees-2015
Артър е решил да сложи край на живота си. Той решава да направи това в гората Suicide. Противно на очакванията си там, намира човек със същата цел и заедно решават да се преборят с опасностите и да си върнат желанието за живот.
5.9

Гората / The Forest (2016)

гората-the-forest-2016
Джес заедно с двама приятели, трябва да отиде до една мистериозна гора, за която се чуват ужасни неща, за да намери изчезналата си близначка. През тъмна криволичеща пътека, ще срещне много измъчени души, но трябва да достъгне средата на гората.
4.8

Несломен / Unbroken (2014)

несломен-unbroken-2014

Действителна история на Louis Zamperini които е герой от войната. След произшествие на самолет, той оцелява 47 дена на сал.

7.2

Евърли / Everly (2015)

евърли-everly-2015

Филма се съсредоточава върху героинята на Хъдсън, която е в капан, защото нейния бивш приятел, който е бос на мафията, изпраща хора, които трябва да я убият. Тя ще трябва да се изправи срещу всички убийци, които й изпраща той.

5.1