Книга за възрастни (2018)

Актьори
Diane Keaton, Candice Bergen, Jane Fonda
Режисьор
Bill Holderman
Сценарист
Erin Simms, Bill Holderman
Снимки
Santa Clarita, USA, California
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
25 Май 2018
Държава
USA
Книга за възрастни (2018) Трейлър
Книга за възрастни (2018)
Гласувай
511
2
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Живота на четири жени е весело шокиран сред прочитането на скандалния роман "Петдесет нюанса сиво". Дори и на 60 години, те откриват в живота много повече, от колкото, когато са били на 20.
Даян наскоро стана вдовица след 40 години брак, Вивиан вместо това се забавлява с мъжете без никаква връзка, Шарън все още се бори с развод, който продължава дълго, а Карол е в криза след 35-годишен брак. Четирите възрастни жени и най-добри приятелки си създават свой литературен клуб, чрез който искат да избягат от реалността и да надделеят над предразсъдъците следствие от застаряването. Всички сми чували за любовната история на романа “Петдесет нюанса сиво” достигнал до милиони читатели. Те се срещат всяка седмица и обсъждат книгите, както и предложени за нови такива. Така една от тях предлага да прочетат точно този най-продаван бестселър. Те са успели в живота си и възнамеряват да продължат, да се радват на това и да посрещат нови преживявания! Въпреки че жените са минали 60 години, книгата променя живота им по непредвиден начин.

Съвсем скоро, Даян ще познае любовта от пръв поглед, а винаги съблазнителната Вивиан старата си любов. Шарън преоткрива интернет срещите. Карол се опитва да намери подправка, с която да съживи пламъка на половинката или се замисля за нова любовна афера. Всяка от тях ще напише нова глава в живота си  и може би най-добрата…

Добави ревю