IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Юмруци от камък / Hands of Stone (2016)

6.6
юмруци-от-камък-hands-of-stone-2016
Филма за Роберто Дюран, който носи псевдонима „Ръце от камък”. Легендарния боксьор се завръща на ринга на 50 години с тази разлика, че е станал още по-силен.

Кикбоксьор / Kickboxer: Vengeance (2016)

4.9
кикбоксьор-kickboxer:-vengeance-2016
Кикбоксьора Ерик е във върхова форма, шампион и печели мач, след мач. Той среща неочакван съперник, който не само, че го побеждава, но го остава в инвалидна количка. Братът на Ерик – Кърт решава да му отмъсти и да го победи в мач.

Крийд: Сърце на шампион / Creed (2015)

7.6
крийд:-сърце-на-шампион-creed-2015

Адонис иска да стане шампион по бокс, както някога е бил баща му. За съжаление баща му е отдавна починал и единствения треньор, който може да го доведе до успеха е Роки – най-силния противник на баща му. Но дали Роки ще приеме предложението.

Обратен гард / Southpaw (2015)

обратен-гард-southpaw-2015
Живота на успешния боксьор Били се променя, след трагичната смърт на съпруга му. Той потъва в алкохол и наркотици, и единствения човек, който може да му помогне е бившия боксьор Tick.
7.4

Bleed for This (2016)

bleed-for-this-2016
Боксьорът Vinny Pazienza е във върха на формата си, но след автомобилна катастрофа, той има сериозно нарушение в горната част на гръбначния стълб. Лекарите казват, че никога няма да може да върви, но той е решен да се върне на ринга.
6.8

Боецът / A Fighting Man (2014)

боецът-a-fighting-man-2014
Sailor е непобедим боксьор, който е направил легендарна серия от победи, която все още никой не е в състояние да прекъсне. В възрастта му серията нараства, но също така нараства и страха да не би някой да му я прекъсне. Сега той ще се изправи с един също толкова добър боксьор който му отваря предизвикателство за битка.
5.6

Шампиони / Champs (2015)

шампиони-champs-2015
Историята на трима велики боксери - Майк Тайсън, Ивендър Холифийлд и Бърнард Хопкинс. Документален филм за живота им.
7.3