Лесна услуга (2018)

Актьори
Linda Cardellini, Anna Kendrick, Blake Lively
Режисьор
Paul Feig
Сценарист
Paul Feig, Darcey Bell
Снимки
Canada, Ontario, Mississauga
Жанр
Криминален, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
12 Октомври 2018
Държава
USA
Лесна услуга (2018) Трейлър
Лесна услуга (2018)
5 / 5 - 1 vot
43
1
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Стефани е майка и вдовица, която се опитва да открие истината зад внезапното изчезване на най-добрата си приятелка Емили. Докато живее с нейния съпруг, тя ще се движи между предателства и откровения, любов и лоялност, убийство и отмъщение.
 A Simple Favor (2018)

Стефани живее в малък американски град в Кънектикът и в същото време е майка и ентусиазиран блогър. Тя е вдовица, която след смъртта на съпруга си живее единствено със сина си Майлс. Нейният кръг от приятели включва Емили и успешна PR жена, която води доста бляскав и понякога стресиращ живот. Като успешен блогър, тя споделя високите и ниски ниските стойности на живота. За това, за нея е изключително важно да помага на приятелите си. Когато на Емили се появява внезапно работа, Стефани трябва да вземе сина си и нейното дете от училище и да ги прибере у дома, докато Емили си свърши работата. Но вечерта когато трябва да вземе детето си, тя не се появява. Минават дни и месеци, в които Стефани се грижи за момчето заедно със съпруга на Емили. Дори съпругът ѝ не знае какво се е случило и къде се намира тя. През това време Стефани и Шон се сближават, а вдовицата мечтае за нов живот. Тъй като събитията се движат драматично, Стефани решава да направи собствено проучване, за да изкара истината на светло.
Последни култов и подобен филм беше Не казвай сбогом , който показва тъмите истини зад един неуспешен брак, с участието на Бен Афлек и Розамунд Пайк.
Трилъра се основава на книгата със същото име от Дарси Бел публикувана от американския писател през 2017 г. Романът се разказва от три гледни точки, а именно – гледните точки на Стефани, Емили и Шон. С освобождаването си, той беше сравнен с “Не казвай сбогом”.

Добави ревю