Зомбита / Zoombies (2016)

3.31 640 votes
Актьори
Ione Butler, LaLa Nestor, Andrew Asper
Режисьор
Glenn Miller
Сценарист
Scotty Mullen
Снимки
Arcadia, USA, California
Жанр
Ужаси
Година
2016
Премиера
01 Март 2016
Държава
USA
Продължителност
87 мин.
Зомбита (2016) Трейлър
Зомбита / Zoombies (2016)
5 / 5 - 1 vot
652
3
0
Присъединете се към YouTube канала ни
По време на експеримент в зоологическа градина, възниква проблем и една от маймуните се заразява със зомби вирус. Като верижна релация, вируса се разпространява по други животни, срещу ще се изправят туристите.
За любителите на филми със зомбита, тоз филм със сигурност ще Ви допадне. В последно време, режисьорите ни насочват вниманието не само към безсмъртни зомби хора, но също така и животни.
Когато странен и непознат вирус се разпространява в сафари парк, заразявайки всичко по пътя си, превръща всички животни в зомбита. Служителите и хората, които остават в парка трябва да измислят начин да спрат злите същества преди да успеят да избягат и да заразят целия град. Дали невинните граждани ще бъдат зомбирани или спасени? Един чудовищен парк, пълен с опасни зловещи същества, с които злощастните затворници на парка трябва да се преборят, използвайки всичко налично наоколо. Колко усилия, смелост и въображение се изисква, за да спреш нещо безсмъртно и това, въобще възможно ли е? Колко е лошо да се чувстваш безсилен пред злото и докъде биха ти стигнали силите?
Добави ревю