Вил Мария / Ville-Marie (2015)

6.2590 votes
Актьори
Monica Bellucci, Aliocha Schneider, Pascale Bussières
Режисьор
Guy Édoin
Сценарист
Guy Édoin, Jean-Simon DesRochers
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера в България
15 Април 2016
Държава
Canada
Продължителност
101 мин.
Вил Мария (2015) Трейлър
Вил Мария / Ville-Marie (2015)
Гласувай
186
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Живота на една актриса, която не обръща достатъчно внимание на сина си, поради динамичната работа. Тя иска да се сближи с отчуждения си син, а в същото време, той има съвсем различни намерения – той е решил да намери истинския си баща.
Софи Бернар е европейска актриса, която всички обичат. Следващият й проект е филм сниман в Монреал, където също така живее синът и – Томас, с който Софи отдавна е загубила връзка. След като пристига в Монреал, актрисата решава да потърси детето си и да възстанови техните отношения. Томас, обаче, предпочита вместо това да направи всичко възможно най-сетне да разбре истината за своя баща. През това време във ВилМари ще видим парамедика Пиер, който се бори със своите емоционални проблеми и, въпреки че колегите и най-вече медицинската сестра Мари му помагат да се справи с натоварващата работа, той ще трябва да се справи със самия себе си и с кошмарите от миналото.

Ще се запознаем с четири личности, чиито проблеми се различават, но в една нощ ще се преплетат по най-мистериозния начин.

Добави ревю