Завесата / The Veil (2016)

4.11 170 votes
Актьори
Nick E. Tarabay, William Levy, William Moseley
Режисьор
Brent Ryan Green
Сценарист
Jeff Goldberg
Жанр
Екшън
Година
2016
Премиера
15 Април 2017
Държава
USA
Продължителност
93 мин.
Завесата (2016) Трейлър
Завесата / The Veil (2016)
5 / 5 - 1 vot
1568
7
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Историята на един войн, който води ожесточени борби за да спаси народа си. След предателство и смърт, той отново се връща на бойното поле, но този път със силен съюзник.
Джесика Алба, в ролята на режисьор на име Маги Прайс се връща на мястото, на което баща – агент на ЦРУ е попаднал на най-голямото масово самоубийство в историята – Завесата на небето. Самоубийството е ръководено от Джим Джейкъбс (Томас Джейн), които в един спокоен ден на 1985 е видял смъртта на всички мъже, жени и деца, които са били под неговия надзор. Маги Прайс започва да проучва случилото се, като отива на мястото заедно с последния оцелял от случката – Сара Хоуп (Лили Рейб). Търсейки отговорите, Прайс и нейния екип намират записи, на които се виждат плановете на Джим Джейкъбс, но тяхното ровене в архивите отключва много зла сила. Има много повече информация за злокобния ден, отколкото полицията показва, и Маги Прайс е на път да го разбере по трудния начин…

 

Второ резюме

Преди точно тридесет години се случва нещо много страховито и необичайно. Голяма група хора участващи в култ наречен Воалът на Рая правят масово самоубийство. Част от тази група е и семейството на тогава 5 годишната Сара, която остава и единствената оцеляла. Вече пораснала без никаква представа какво се е случило със семейството и, Сара приема предложението на Маги Прайс, да участва в нейния документален филм свързан с масовото самоубийство, за да разбере малко повече за семейството и роднините си. Това, обаче, се оказва, че не е толкова добра идея. Връщайки се на злокобното място, на което събитията са се случили, те ще се сблъскат с мистериозни и зловещи неща, каквито никога не са си представяли. Може би някой случки е по-добре да бъдат оставени завинаги в миналото. Твърде жалко, че Сара и Маги го разбират прекалено късно.
Добави ревю