Код: 999 / Triple 9 (2016)

6.356 850 votes
Актьори
Gal Gadot, Teresa Palmer, Kate Winslet
Режисьор
John Hillcoat
Сценарист
Matt Cook
Снимки
USA, Georgia, Atlanta
Жанр
Екшън, Криминален, Трилъри
Година
2016
Премиера в България
11 Март 2016
Държава
USA
Продължителност
115 мин.
Код: 999 (2016) Трейлър
Код: 999 / Triple 9 (2016)
5 / 5 - 3 vots
2058
10
2
Присъединете се към YouTube канала ни
Екип от мръсни ченгета е изнудван от руската мафия, да изпълни почти невъзможен обир. Техният план е объркан, когато един новобранец предприема собствени действия и решава да атакува мафията и корумпираните си колеги.
Атланта е изпълнен с престъпления, местната полиция се сблъсква с уличните битки, публични екзекуции и жестоки изтезания.  Полицията е изправена пред всемогъщата руската мафия, която прави господство на всички тези събития.

Младият полицай Крис все още вярва, че е в състояние да направи разлика между доброто от злото. Нито новобранците, нито чичо му Джефри, който е опитен полицай не знаят колко на брой са престъпни машинации. В действително Крис е попадал на неподходящо място, защото едва ли има негов колега, който да не е корумпиран. Всички те са изнудвани от руската мафия да извършват особено рисков обир. Те създават перфектен план за обир, в който Крис ще бъде поредната нищо неподозираща пионка. Всички са готови, както и Крис, който решава да удари колегите си с пълна сила и да им обърне плана с главата надолу.

Добави ревю