Травелатор / Travelator (2015)

5.1250 votes
Актьори
Khetanya Henderson, Boris Isakovic, Nikola Rakocevic
Режисьор
Dusan Milic
Сценарист
Dusan Milic, Dusan Milic
Снимки
Serbia, Belgrade
Жанр
Драма, Екшън
Година
2014
Премиера
20 Ноември 2014
Държава
Serbia
Продължителност
99 мин.
Травелатор  (2015) Трейлър
Травелатор / Travelator (2015)
Гласувай
356
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Слав е бежанец, който винаги е живял без пари и свобода. Когато майка му се разболява от рак, безизходицата и липса на пари за лечение го подтикват да се превърне в наемен убиец. Но светът в който ще бъде потопен, ще му разкрие ужасни тайни.
Слав е бежанец от Словения, роден през деветдесетте години, който живее в Белград. Той заедно със своите приятели обича да играе игри със стрелба. През това време, той има право да замине за Америка без виза и там талантът му със стрелбата го събира с престъпници, които го правят наемен убиец. Те искат да му възложат задача да убие един от най-големите сръбски престъпници, военни спекуланти за да не даде показания в съда срещу техен човек. Тъй като майка му умира от рак, а той няма пари за химиотерапия, Слав не виждам изход от отчаянието, поради което се обвързва с мафията.

Той приема задачата и пристига в града, където трябва да намери мишената. Той започва да следи човека, заедно с неговите бодигардове. Той все повече се потапя в мафиотската среда на Сърбия и вижда един корумпиран и арогантен свят. Бившия мафиот, в момента е под закрила и дава различни показания в съда, в замяна на пари и свобода. Яростта на Слав нараства, защото той никога не е имал тези две неща. Той осъзнава, че както мишената му е дело на политически и мафиотски интереси, той самия се превръща в същото.

Филмът е богат на визуални елементи, зашеметяваща фотография, повечето от филмът проследява вътрешния свят на героите, странна музика и гротескни пейзажи.

Бедността и духовната нищета на героите могат да бъдат срещнати по улиците на Лас Вегас. Зад блясъка се крият хора, които няма вяра, нямат любов, а единственото сродно нещо за което говорят са парите.

Добави ревю