Тотал щета (неудачница ) / Trainwreck (2015)

6.2116 030 votes
Актьори
Brie Larson, Daniel Radcliffe, Randall Park
Режисьор
Judd Apatow
Сценарист
Amy Schumer
Снимки
USA, New York, New York City, Madison Square Garden
Жанр
Комедия
Година
2015
Премиера
17 Юли 2015
Държава
USA
Продължителност
125 мин.
Тотал щета (неудачница ) / Trainwreck (2015)
1 / 5 - 1 vot
След като помислих, че моногамията никога не е било възможно, ангажимент фобийни кариерата жена може да се наложи да се изправи страховете си, когато среща добър човек.
Ейми Шумът е една млада, успяла в своята кариер жена, която вярва, че моногамията… не е нормално нещо. Израснала с тази идея, тя избягва сериозните връзки, търси авантюри и смело се впуска в тях, съсредоточена е в работата си за мъжко списание и въобще не смята да променя живота си засега. Е, животът, обаче, е устроен така, че в даден момент всеки си намира майстора, дори и Ейми. Нещата се преобръщат, когато тя се запознава с млад лекар, с когото естествено приспива. След това, обаче, противно на нейните искания и очаквания, той и се обажда да излязат отново. Това събитие подлудява Ейми и тя не може да разбере какво сбъркано има в този човек. Кой ли е по-луд от двамата…

За кадъра и информация за Неудачница 2015

Ейми Шумер е считан за един от най-големите млади таланти на американската комедия сцена. От 2004 г. тя заминава за Ню Йорк където започват снимките. След поддържащи роли в сериали като 30 Rock, нейната кино кариера се разраства. От 2013 г. тя е в Comedy Central.

Добави ревю