Тор: Рагнарок (2017)

Актьори
Jaimie Alexander, Tom Hiddleston, Idris Elba
Режисьор
Taika Waititi
Сценарист
Jack Kirby, Stephany Folsom
Снимки
Village Roadshow Studios, Queensland, Oxenford
Жанр
Екшън, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
27 Октомври 2017
Държава
USA
Тор: Рагнарок (2017) Трейлър
Тор: Рагнарок (2017)5.00/5 1 vot
441
3
1
Тор се връща в Асгард, когато царство му е застрашено от Ragnarok. На него му предстои най-опасните и най-героичните действия в живота. Той ще се изправи срещу Хела, силен и тайнствен противник.
Thor: Ragnarok (2017)

Краят е близо! Но този край не се отнася само за света на хората, но и за всемогъщите. Това е края такъв, какъвто никой не си го е предстсвя, цялата вселена е в опасност. Нищо няма да бъде такова, каквото е било преди. Градовете Agard, Midgard, както и гигантите Fenrir, Surtur… всички те са застрашени от Ragnarok. Дори тъмния елф Малекит и мрака който се разпространява от него, не може да се мери с новата заплаха на Ragnarok и неговата несправедливост. И отново, всемогъщия Тор идва на помощ, със силата на соя чук Мьолнир. Но каква роля ще играе Тор, който вярваше, че най-големия му враг – брат му Локи е мъртъв. Thor 3: Ragnarok ще предостави тези отговори.

 

Предистория и информация

Още през октомври 2014 г Marvel обяви началото на планирания филми. До това време, нито един филм не е бил с подобен сюжет. Героя Ragnarok, се появява за първи път в комикса Гражданската война 3, написана от Марк Милър (Kick-Ass), който е нещо като клонинг на Тор, но за разлика от него е анти-герой, който завлича със себе си хаоса и разрушението.