Кум под наем ООД / The Wedding Ringer (2015)

6.762 900 votes
Актьори
Josh Gad, Alan Ritchson, Kaley Cuoco-Sweeting
Режисьор
Jeremy Garelick
Сценарист
Jay Lavender, Jeremy Garelick
Жанр
Комедия
Година
2015
Премиера
16 Януари 2015
Държава
USA
Продължителност
101 мин.
Кум под наем ООД (2015) Трейлър
Кум под наем ООД / The Wedding Ringer (2015)
Гласувай
15500
27
3
Присъединете се към YouTube канала ни

Сватбата на Дъг е сред броени дни а той все още ням кум. Той решава да се възползва от услугите на Jimmy – той разполага с нещо повече от сватбена агенция защото дава кумове и шаферки под наем. Но каква ще бъде сватбата - със сигурност забавна.

Шумна и вулгарна комедия в любимия сватбарски жанр. Двамата мъже в центъра на купона се срещат пред олтара – един младоженец и най-добрият кум… който може да се купи с пари.

Джош Гад, в ролята на Дъг Харис в изключително забавната комедия „Кум под наем ООД” е един добър и скромен бъдещ младоженец. Дъг има всичко друго за своят сватбен ден, освен най-важното. Е, почти най-важното – а именно, кум. Тъй като си няма близки приятели младежът е изправен пред този огромен проблем. Дъг се свързва с компания, която осигурява млади и добре изглеждащи кумове, на изпаднали в беда младоженци, като него. Джими Калахан – собственикът на фирмата осигурява добре изглеждащи и мили кумове, за мъжете в нужда, подобно на Дъг. Това, което следва е серия гафове, с конфузни ситуации и една много комична сватба, докато между Дъг и фалшивия му  кум Джими се оформя едно неочаквано, но въпреки това – страхотно приятелство.

Добави ревю