Перфектния човек / The Perfect Guy (2015)

5.68 380 votes
Актьори
Morris Chestnut, Sanaa Lathan, Michael Ealy
Режисьор
David M. Rosenthal
Сценарист
Tyger Williams, Barbara Curry
Жанр
Трилъри
Година
2015
Премиера
11 Септември 2015
Държава
USA
Продължителност
100 мин.
Перфектния човек (2015) Трейлър
Перфектния човек / The Perfect Guy (2015)
Гласувай
2097
5
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Лия има перфектен живот дългогодишен приятел и сега идва ред за семейство. Да но приятеля й Дейв не е привърженик на тази идея и най-накрая се стига до болезнена раздяла. Лия намира мъж, който на пръв поглед е перфектна, но сред време тя вижда неговата непозната страна, която прави  раздялата им е невъзможна.
Лия Вон (Сана Lathan) изглежда има идеална живот. Тя се радва на голямо предизвикателство, успехи в работата си, забързан кариера и е обичан от дългогодишния си приятел Дейв (Morris Chestnut). И все пак, на 36, тя е готова да премине към следващата фаза. Най-накрая тя иска да създаде семейство и според нея това е правилната стъпка в живота. Но Дейв не е толкова сигурен и след известна тревога и загриженост, нещата отиват към болезнена раздяла.

Тогава Лия се запознава с Картър Дънкан, тяхната връзка бързо се развива и изглежда, че тя си е намерила перфектния мъж. Картър се грижи с любов за Лия и нейното семейство. Скоро грижовната природа на Картър се трансформира в напълно непозната за нея.  Лия открива, че Картър има много по-различна и зловеща страна. Тя трябва задължително да се сложи край на връзката, но знае че това решение ще и струва скъпо. Лия отново се сближава със стария си приятел, с молбата той да й помогна. Тя съзира, че бившия й любовник също ще се превърни във враг за Картър. Лия се нуждае от всяка частица от решителност и много хитрост, за да му се изплъзне …

Добави ревю