Последната битка / The Last Stand (2012)

6.4122 460 votes
Актьори
Johnny Knoxville, Forest Whitaker, Arnold Schwarzenegger
Режисьор
Kim Jee-woon
Сценарист
Andrew Knauer
Снимки
USA, New Mexico, Bosque Farms
Жанр
Екшън, Криминален
Година
2013
Премиера
18 Януари 2013
Държава
USA
Продължителност
107 мин.
Последната битка (2012) Трейлър
Последната битка / The Last Stand (2012)
Гласувай
795
4
0
Присъединете се към YouTube канала ни
След като Шериф Рей Оуенс (Арнолд Шварценегер) е напуска полицейския отдел за борба с наркотиците в Лос Анджелис той напуснал града и се премества в малкия Sommerton Junction. Там той иска да бъде на спокойствие, като се бори с дребната престъпност. Но за негов късмет спокойствието му много скоро е прекъснато, защото през този град ще премине наркобос, който трябва да се спре на всяка цена. Рей ще участва в една Последната битка.
Филмът се фокусира върху шериф (бати Ви Арнолд Шварценегер) на малък град Самъртън, в щата Аризона и неговите подчинени, които трябва да спрат опасен наркобос, който иска да избяга в Мексико с ъпгрейдната спортна кола. Спокойния уикенд на Арнолд е прекъснат от наркобоса, който с голяма огнева мощ се насочва към границата. Неопитните помощници на шерифа не са в състояние да се правят с него. Тогава Арнолд решава за запретни ръце и да покаже, кой е играл в Терминатор. В тази последна битка, шерифа и останалите полицаи ще трябва да направят всичко о силите им за да справя наркокартела.

Арнолд и в този филм няма да ни разочарова, както и в предните ми появи във филмите Терминатор 3, Бунтът на машините, Непобедимите 2.

Добави ревю