Водачът / The Homesman (2014)

6.625 710 votes
Актьори
Grace Gummer, Hilary Swank, Tommy Lee Jones
Режисьор
Tommy Lee Jones
Сценарист
Tommy Lee Jones, Kieran Fitzgerald
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
18 Май 2014
Държава
USA, France
Продължителност
122 мин.
Водачът (2014) Трейлър
Водачът / The Homesman (2014)
Гласувай
631
1
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Филма ни връща в Небраска през 1854 година, където Mary Bee е жена, която е натоварена с тежката задача да прекара няколко психично болни жени до едно място. По време на пътя, тя намира един човек, който решава да й помогне в транспортирането, при определено заплащане. Между тях възниква силно приятелство.
Небраска, 1854 Mary Bee, живее самотно. Тя е определена от членовете на църквата, да вземе обратно три травмирани жени, които са изгубили своите умове. По пътя, Мери спасява живота на Briggs, дезертьор и разбойник, който се съгласява да помогне в мисията в замяна за 300 $, ако те стигнат до мястото си безопасно. През снежни бури и опасни срещи с преселници и индианци, двамата самотници живеят близо един до друг като си помагат.
The Homesman е 2014 американски западен филм драма, режисирана от Tommy Lee Jones и съавторство с Kieran Fitzgerald и Уесли Oliver, въз основа на романа със същото име от Глендън Swarthout . Звездите във филма са Хилари Суонк, Hailee Steinfeld , Tommy Lee Jones, Мерил Стрийп и Уилям Фичнър. Той е избран да се състезава за Златна палма във филмов фестивал Кан 2014.
Добави ревю