The Hobbit: Битката на петте армии (2014)

7.4414 490 votes
Актьори
Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage
Режисьор
Peter Jackson
Сценарист
Fran Walsh
Снимки
UK, England, Buckinghamshire, Iver Heath, Pinewood Studios
Жанр
Екшън, Фантастика
Година
2014
Премиера
17 Декември 2014
Държава
New Zealand, USA
Продължителност
144 мин.
The Hobbit: Битката на петте армии (2014) Трейлър
The Hobbit: Битката на петте армии (2014)
5 / 5 - 2 vots
8447
51
4
Присъединете се към YouTube канала ни

Във The Hobbit The Battle of the Five Armies ще видите още по-голяма битка от предните части, защото тук 5 различни раси ще кръстосат огън в една епична битка: магьосници, орки, елфи джудже дракони и още много други.

The Battle of the Five Armies (2014)

Хобит: Битката на Петте армии е епична фентъзи приключенски филм, третата и последна част от трилогията на Hobbit филмите. Подобно на своите предшественици, The Hobbit: An Unexpected Journey и The Hobbit: The Desolation of Smaug, ще бъде режисиран и продуциран от Питър Джаксън, който е и режисьор на Властелинът на пръстените трилогията. Заснемането се проведе предимно в Нова Зеландия.
Тази част е съсредоточена върху невиждана до сега битка от елфи, Джудже, орки, магьосници и дори дракони. Докато в предните части бяхме разочаровани, понеже не видяхме това, което беше във Властелина на пръстените, но сега тази част ще компенсира липсата на екшън. Единственото сигурно нещо което остава на хоризонта на The Hobbit: The Battle of the Five Armies е, че ще се вихри невиждана война, а кой ще надделее е все още неизвестно.

 

Добави ревю