Mомиченцето с всички дарове (2016)

6.728 660 votes
Актьори
Gemma Arterton, Paddy Considine, Glenn Close
Режисьор
Colm McCarthy
Сценарист
Mike Carey, Mike Carey
Снимки
Birmingham, UK, England
Жанр
, Трилъри, Ужаси
Година
2016
Премиера
23 Септември 2016
Държава
USA, UK
Продължителност
111 мин.
Mомиченцето с всички дарове (2016)
5 / 5 - 1 vot
В бъдещето, когато сред човечеството се разразява ужасна епидемия, съществува дете хибрид, което е ключа към създаването на ваксина. Но военната база, където се провеждат експериментите е нападната и тя е принудена да бяга с д-р Колдуел.
The Girl with All the Gifts (2016)

В близко бъдеще, човечеството е измъчвано от вирус. Почти всички жители на Земята да се превърнали в нещо подобно на зомбита. Останали са няколко незаразен хора, които са принудено да бягат или да се скрият. Въпреки това, съществуват деца , които реагират различно на инфекцията. Те са изследвани в тайна военна база и е открито, че в тяхнто ДНК изглежда има антидот, който обаче може да доведе до непредвидени събития.
Проследява се историята на Мелани. Още на 10 години тя разбира, че е специална. Тя има много въпроси, които иска да разгадае, заедно с което има коефициент на интелигентност на стойност равен на гений. Всъщност тя е хибрид второ поколение, тя е само на половина човек. Превъзхожда по интелигентност дори любимия си учител, Мис. Но когато базата е нападната, тя бяга заедно с д-р Колдуел, който иска да използва малките да синтезират ваксина.