Фантастичната четворка / The Fantastic Four (2015)

4.3132 810 votes
Актьори
Michael B. Jordan, Kate Mara, Miles Teller
Режисьор
Josh Trank
Сценарист
Jack Kirby, Simon Kinberg
Снимки
USA, Louisiana, Baton Rouge
Жанр
Екшън, Фантастика
Година
2015
Премиера
07 Август 2015
Държава
USA
Продължителност
100 мин.
Фантастичната четворка (2015) Трейлър
Фантастичната четворка / The Fantastic Four (2015)
Гласувай
2274
4
2
Присъединете се към YouTube канала ни

Накратко: Четири човека са телепортирани в един непознат и странен свят, в който радиацията променя тяхната физика. Те мутират и всеки от тях придобива различни свръхестествени способности - Фантастична четворка.

Действие във филма
Бъдете след четирите астронавтите Рийд Ричардс (Miles Teller), Сюзън (Кейт Мара),  Джони Сторм (Michael B. Jordan) и Бен Грим (Джейми Бел) телепортирани в друга вселена и изложени на опасни космически лъчения, променят своята физически способности. Те мутира в Фантастичната четворка: Reed е с тяло като скала и с голяма сила, Mister Fantastic има невероятна разтегливост, Сюзан може да става невидима, поради което тя се нарича Невидимата жена и да генерира на силови полета., а Брат й Джони контролира огъня. Всички те заедно под ръководството на Reed Richards с справят със всякакви злини и най-вече под формата на Doctor Doom (Тоби Кибъл). Фантастичната четворка трябва да се научат как да използват новите си умения и да работят заедно и да победят, който е все още техен приятел.
Зад кадъра и информация
Една от предните части на филми носеше името „Фантастичната четворка: Възходът на Сребърния сърфист” която произведена от Bernd Eichinger. Сега започва нова атака на популяризиране на версията 2015, като успеха за тази популярност, най вече се дължи на Marvel.
Добави ревю