Почти на 17 / The Edge of Seventeen (2016)

7.470 010 votes
Актьори
Hailee Steinfeld, Blake Jenner, Woody Harrelson
Режисьор
Kelly Fremon
Сценарист
Kelly Fremon
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера в България
30 Декември 2016
Държава
USA
Продължителност
102 мин.
Почти на 17 (2016) Трейлър
Почти на 17 / The Edge of Seventeen (2016)
5 / 5 - 2 vots
1005
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Две момичета Криста и Надин винаги са били неразделни и най-добри приятелки. Но един ден Надин разбира, че Криста има приятел, който пази в тайна и това е нейния брат.
Казват, че приятелството е вечно и нищо не може да му се изпречи на пътя. Но също казват, че доверието се гради с години, но се развяла само за един миг. Филма ни среща с две неразделни приятели Надин и Криста. Те си имат пълно доверие, могат да пазят тайни, но помежду им никога не е имало такива. Те заедно ходят на едно и същ училище, срещат се всеки ден и има един и същи преживявания. Но кога те порастват и Криста среща любовта на живота си, между тях застава един човек. Но въпросът е кой точно ще бъде този човек? Тяхното приятелство е поставено на изпитание, след като  Надин открива, че приятелката й се среща тайно с брат й. Много скоро нейната приятелка ще се превърне от любим човек в най-голям враг. Тя е вбесена от факта, че всичко години които са прекарали заедно са потъпкани, когато е криела от нея толкова голяма тайна.

 

Второ описание

Добавено от Роберта:

Надин и Криста са най-добри приятелки, които се опитват заедно да се измъкнат от гимназията. Те прекарват всеки ден заедно и са напълно неразделни. Двете нямат тайни една от друга и всички завиждат на връзката им. Или поне така изглежда… Тяхното приятелство, обаче, ще се разклати много сериозно, когато Надин разбере, че Криста се среща тайно с брат и. Двете момичета ще разберат, че линията между най-добри приятелки и най-свирепи врагове всъщност е много тънка. Дали ще успеят да се справят с трудностите си и да изгладят недоразуменията, или ще видим как многогодишното им приятелство остава на заден план и омразата една към друга изпълва душите им? Момичетата бързо забравят истински важните смисли на живота и това обръща живота и на двете наопаки. Изглежда наистина за едно приятелство тайните са нещо немислимо.

 

 

Добави ревю