Така е на 17 / The Edge of Seventeen (2016)

83 170 votes
Актьори
Hailee Steinfeld, Blake Jenner, Woody Harrelson
Режисьор
Kelly Fremon
Сценарист
Kelly Fremon
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера
18 Ноември 2016
Държава
USA
Продължителност
102 мин.
Така е на 17 (2016) Трейлър
Гласувай
104
0
0
Две момичета Криста и Надин винаги са били неразделни и най-добри приятелки. Но един ден Надин разбира, че Криста има приятел, който пази в тайна и това е нейния брат.
Казват, че приятелството е вечно и нищо не може да му се изпречи на пътя. Но също казват, че доверието се гради с години, но се развяла само за един миг. Филма ни среща с две неразделни приятели Надин и Криста. Те си имат пълно доверие, могат да пазят тайни, но помежду им никога не е имало такива. Те заедно ходят на едно и същ училище, срещат се всеки ден и има един и същи преживявания. Но кога те порастват и Криста среща любовта на живота си, между тях застава един човек. Но въпросът е кой точно ще бъде този човек? Тяхното приятелство е поставено на изпитание, след като  Надин открива, че приятелката й се среща тайно с брат й. Много скоро нейната приятелка ще се превърне от любим човек в най-голям враг. Тя е вбесена от факта, че всичко години които са прекарали заедно са потъпкани, когато е криела от нея толкова голяма тайна.

 

Второ описание

Добавено от Роберта:

Надин и Криста са най-добри приятелки, които се опитват заедно да се измъкнат от гимназията. Те прекарват всеки ден заедно и са напълно неразделни. Двете нямат тайни една от друга и всички завиждат на връзката им. Или поне така изглежда… Тяхното приятелство, обаче, ще се разклати много сериозно, когато Надин разбере, че Криста се среща тайно с брат и. Двете момичета ще разберат, че линията между най-добри приятелки и най-свирепи врагове всъщност е много тънка. Дали ще успеят да се справят с трудностите си и да изгладят недоразуменията, или ще видим как многогодишното им приятелство остава на заден план и омразата една към друга изпълва душите им? Момичетата бързо забравят истински важните смисли на живота и това обръща живота и на двете наопаки. Изглежда наистина за едно приятелство тайните са нещо немислимо.