The Disappointments Room (2016)

3.97 100 votes
Актьори
Michaela Conlin, Lucas Till, Kate Beckinsale
Режисьор
D.J. Caruso
Сценарист
Wentworth Miller
Снимки
USA, North Carolina, Greensboro
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера
18 Ноември 2016
Държава
USA
The Disappointments Room (2016) Трейлър
The Disappointments Room (2016)
Гласувай
1935
6
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Младо семейство се мести да живее в селски район, в стара къща, която искат да ремонтират е се надяват за по-добро бъдеще. Но в къщата откриват тайна стая, която не е изобразена в скицата на проекта. Оказва, че там има духове, които пазят една стара тайна и искат стаят да остане завинаги заключена.
Стаята на разочарованията  (2016)

В ежедневието и рутината дори и любовта започва да избледнява. За това промяната е винаги за добро. В това се надява и младо семейство, което е на път да се разпадне. Те знаят, че това не бива да се случва и решават да си намеря нов дом и работа.

Dana и Дейвм надявайки се да спазят застрашения си брак, заедно със сина си, Лукас се местят да живеят в една разрушена вила в северозападните щати в близост до града. Докато те строят своя нов дом и извършват възстановителни дейности на къщата, откриват на таван една малка заключена стая, която не е била показван в плана на сградата. Изведнъж се появява духа на едно младо момиче, от който Dana остава зашеметена. Но духовете на мъртвите искат да запасят една ужасна тайна в стаята, те се появяват отново и искат да им гарантират, че вратата я ще остане затворена завинаги. Става ясно, че младото семейство се преместило в една ужасна къща с духове.

 

Добави ревю