Междузвездни войни 8: Последните джедаи (2017)

7.5278 840 votes
Актьори
Daisy Ridley, Gwendoline Christie, Domhnall Gleeson
Режисьор
Rian Johnson
Сценарист
George Lucas, Rian Johnson
Снимки
Pinewood Studios, Buckinghamshire, Iver Heath
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
15 Декември 2017
Държава
USA
Продължителност
150 мин.
Междузвездни войни 8: Последните джедаи (2017) Трейлър
Междузвездни войни 8: Последните джедаи (2017)
4.6 / 5 - 38 vots
29367
136
8
Присъединете се към YouTube канала ни
Междузвездни войни 8: Последните джедаи (2017) Трейлър
Сюжета на тази част е сходен със Силата се пробужда. Въпреки, че съпротивата е победила звездата на смъртта, тя е прекалено крехка. Република е слаба и изпълнена с недоверия. В същото време, Snoke е новия водач, които заедно с няколко души израждат план срещи републиката.
Star Wars: The Last Jedi (2017)

The Star Wars: Епизод VIII се намира в ерата на Новата република. Двадесет години след приключване на историята на оригиналната трилогия, политическите групи все още се опитват да възстановят правителство с възраждането на Новата република. Галактиката е разпокъсана и загубена, ако не се обединят силите за да се постигне мир. При тези обстоятелства са останали малко съюзници. Те трябва да си намерят привържениците си, защото са изправени пред недоверие и страх. Ще се сблъскат почти забравени светове, тайнствени знаци и познати, стари лица. Едно ново приключение е на път да започне, за да запази оцеляването на крехката република.
След като Съпротивата успява да разруши звездата на смъртта, сега върховния водач е Snoke, заедно с учена Kylo и военния лидер генерал Hux, които искат да създадат нова план срещу Република. В същото време Люк тренира Rey, как да овладее силата в мистериозен храм на джедаите, намираш се на планетата Ahch-To.

 

 

Добави ревю