Междузвездни войни 8: Последните джедаи (2017)

Актьори
Daisy Ridley, Gwendoline Christie, Domhnall Gleeson
Режисьор
Rian Johnson
Сценарист
George Lucas, Rian Johnson
Снимки
Pinewood Studios, Buckinghamshire, Iver Heath
Жанр
Екшън, , Приключенски, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
15 Декември 2017
Държава
USA
Междузвездни войни 8: Последните джедаи (2017) Трейлър
Междузвездни войни 8: Последните джедаи (2017)
4.2 / 5 - 5 vots
3880
32
1
Междузвездни войни 8: Последните джедаи (2017) Трейлър
Сюжета на тази част е сходен със Силата се пробужда. Въпреки, че съпротивата е победила звездата на смъртта, тя е прекалено крехка. Република е слаба и изпълнена с недоверия. В същото време, Snoke е новия водач, които заедно с няколко души израждат план срещи републиката.
Star Wars: The Last Jedi (2017)

The Star Wars: Епизод VIII се намира в ерата на Новата република. Двадесет години след приключване на историята на оригиналната трилогия, политическите групи все още се опитват да възстановят правителство с възраждането на Новата република. Галактиката е разпокъсана и загубена, ако не се обединят силите за да се постигне мир. При тези обстоятелства са останали малко съюзници. Те трябва да си намерят привържениците си, защото са изправени пред недоверие и страх. Ще се сблъскат почти забравени светове, тайнствени знаци и познати, стари лица. Едно ново приключение е на път да започне, за да запази оцеляването на крехката република.
След като Съпротивата успява да разруши звездата на смъртта, сега върховния водач е Snoke, заедно с учена Kylo и военния лидер генерал Hux, които искат да създадат нова план срещу Република. В същото време Люк тренира Rey, как да овладее силата в мистериозен храм на джедаите, намираш се на планина.