СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)

Актьори
Tom Holland, Donald Glover, Robert Downey Jr.
Режисьор
Jon Watts
Сценарист
John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
07 Юли 2017
Държава
USA
СпайдърМен: Завръщане у дома (2017) Трейлър
СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)
3.8 / 5 - 6 vots
1673
12
0
Трейлър на СпайдърМен: Завръщане у дома (2017) с български субтитри
След събитията от "Капитан Америка: Гражданската война", Питър Паркър се опитва да балансира живота си като обикновен ученик в гимназията в Куинс и борбата с престъпността като супергерой.
СпайдърМен: Завръщане у дома (2017) Трейлър
Spider-Man: Homecoming (2017) 

Питър живее в сянка, за да продължи да се запази самоличността си в тайна, но това ще става все по-трудно, когато живота му се разделя на две: Питър Паркър и човека паяк, който трябва да съчетае ежедневието си с борбата със злодеите.
Последното парче от пъзела е смъртта на родителите му. Паркър е изправен пред лични дилеми – травмите от детството го подтикват да промени възприятието си за живота. Опасността не чака, той трябва да реагира незабавно, за да възпира групите от бандити и престъпници. В тях той вижда единствения смисъл в живота си, на фона на самотата. Но, от последната битка, която го очаква, ще завиди съдбата на хиляди хора. Ако приемем, че със силата идва и отговорността, дали тя ще бъде достатъчна за да защити всички близки хора и себе си?

Зад кадъра и информация

След продукциите на Андрю Гарфийлд в The Amazing Spider-Man (2012) и Възходът на Електро (2014) се очакваше да има продължение през 2016 и 2018 година, но поради творчески различия и фирмени несъответствия, тези планове бяха отхвърлени и дистрибуторите на Sony, които до този момент са притежавали правата на филма, съответно с договора на Marvel Studios. В крайна сметка се рестартира поредицата и се прехвърли в Marvel Cinematic, заедно със героите Капитан Америка, Iron Man и Thor.