Среднощно преследване / Run All Night (2015)

6.688 270 votes
Актьори
Joel Kinnaman, Genesis Rodriguez, Liam Neeson
Режисьор
Jaume Collet-Serra
Сценарист
Brad Ingelsby
Жанр
Екшън, Криминален
Година
2015
Премиера
13 Март 2015
Държава
USA
Продължителност
114 мин.
Среднощно преследване (2015) Трейлър
Среднощно преследване / Run All Night (2015)
Гласувай
4439
7
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Накратко: Наемен  убиец е изправен пред избор: да защити своето семейство или да се върне обратно в престъпния бизнес. Но това трябва да се реши в рамките на една нощ.  

 

Действия в Среднощно преследване

Джими Конлън (Jimmy Conlon) е познат още с прозвището гробаря. Това негово название идва след като някога е направил велики убийства. Но тези славни дни са вече далеч в минало, сега професионалния убиец от Бруклин е на 55 годни, налива се с уиски и отдавна е захвърлил миналото. Но това не означава, че всички са забравили неговите действия. Миналото ударя на вратата на Джими под формата на детектив Harding. Той е разследвал Джими преди 30 години и сега има доказана, които сочат престъпната му кариера.

Джими отново е предоставен на вниманието на полицията и го поставят в затруднение, тъй като той е принуден да избира едно – да защити семейството, с което от години е изгубил контакти или да отново да се присъедини с гангстерския клан? Неговия бивш приятел Шон Магуайър, с когото за били в тъмния бизнес, сега се превръща в негов най-голям враг. Синът му Майк, не иска да има нищо общо с престъпния си баща, а  Джими, полага всички усилилия за да изпълни желанието му.

В рамките една нощ, може да убият сина му и той трябва да направи всичко възможно за да го защити, защото иска най-доброто за него. Ще може ли да опази сина си от топката, която е предназначена за него?

Добави ревю