Регресия / Regression (2015)

5.730 740 votes
Актьори
Ethan Hawke, Emma Watson, David Thewlis
Режисьор
Alejandro Amenábar
Сценарист
Alejandro Amenábar
Снимки
Toronto, Canada, Ontario
Жанр
Криминален
Година
2015
Премиера
02 Октомври 2015
Държава
Canada, Spain
Продължителност
106 мин.
Бюджет
54,750
Регресия (2015) Трейлър
Регресия / Regression (2015)
5 / 5 - 1 vot
375
1
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Брус разследва няколко души, които са били нападнати. Но странно, че всички те страдат от един и същи кошмари, разследването е невъзможно. Колкото повече се задълбава, в него се появяват същите кошмари. Той не подозира, си има работа.
Полицай Брус Кенър разследва скучай на 17-годишно момиче – Jahre, която е било нападнато. В същата година 1990 няколко души са станали жертва на подобни нападение. Спомените на Jahre не са ясни, тя не може да бъде сигурна за извършителите. Сега тя е напълно объркана и уплашена и мисли, че е видяла баща си, Джон сред групата хора. Но баща й страда от амнезия и не помни нищо по въпроса. За да изследват болестта му те се консултират с проф Рейнс.
Брус започва своето разследване като хвърля светлина върху страданията на тийнейджърите. Но търсенето на виновници се оказа изключително трудно. Все по-често страдат от кошмари. В същото време Брус прави все по невероятни разкрития, докато в един момент не може да различи реалността от въображението си. Скоро и в неговите сънищата се появяват кошмари, а през деня, като че ли има нещо зло около във всички тези случаи. Колкото по-дълбоко се потая в случая, толкова по-объркано става цялото разследване.
Добави ревю